*

Onsdag....De va ju iskallt när ja gick till tåget i morse, uscha mig, -2 grader.. O ja jag vet de är inte så kallt men när man älskar värme som jag gör så är allt under +15 grader kallt (sover ju med raggsockor jöö)... de ända som är bra med höst/vinter är att luften är frisk.

På fredag är de äntligen dax för en timmes behandling hos massören. =) Ska få 16 nålar och sen zonterapi på fötterna. Men blir ju nästan som en ny människa. Älskar de dagarna jag ska göra de, annars så brukar jag bara få några nålar och en massage och så brukar han bråka med mina revben, men de bästa är ju helt klart när de blir en hel genom gång.. =) Nedräkningen har börjat!

hihi snart helgen igen, tycker veckorna bara flyger förbi. Ska på gränges marknaden på lördag om de inte är för dåligt väder och sen  på kvällen blir de stopet. Blir nog kul.. =)

De går bra på jobbet, fast mitt kontrakt går ut på söndag, får väl se om min chef säger något om jag får fortsätta eller inte. Kan ju alltid hoppas på de.
Va ute o sprang en sväng när jag kom hem, de är så skönt att ta en runda i skogen och lyssna på musik, o inte tänka på något utan bara att njuta av naturen och friska luften. 
Snart dax att lägga sig i soffan och glo på sjukhuset och sen är de ju Grey's Anatomy..

Tessan! Bara några veckor kvar nu.. hihi.. Ska bli kanon roligt!



Söndag...

Ja då va de söndag igen då.. trist som vanligt.. Jobba i morgon, usch o fy.. Fast när man väl kommer dit och börjar veckan så är de ju inte så farligt iaf. Det är tur att man har bra arbetskamrater.

Ja.. helgen då.. den har varit lugn. Fika med P och C i lördags och sen glodde på film och städare lite. Idag åkte vi till Kupolen och shoppade lite. Hittade byxor, tröja, halsduk och en keps. Så ja är rätt nöjd. Skulle bara vara ett par gympa dojjor och ett par vinterskor oxå. Aaaa, får ta de sen.
Innan vi åker hem åkte vi förbi min svägerska, hennes sambo och lilla sötnosen B. Ooo så fin hon är, börjar få tänder o allt sånt.. *hihi*
De har öppnat en ny skoaffär här i byn.. haha.. pratade med P o C om den o de hade hört att de va "dyra" skor.. Ojoj tänkte jag hur ska den går runt här?? Ja ja, ska in på tisdag tänkte jag, om ja bli klar hos Dr innan de stänger vill säga. 

Nähä... usch känner att jag skulle vlija och behöva sova, ja redan.. Men ja är så förbaskat trött. Kanske är för att jag sover lite för mycket på helgerna.. vem vet.. men de är ju sååå skönt.. Känns som om man behöver sova igen en hel veckan när man går upp tidigt....

Sova va de ja.. Kudden här kommer jag.. ;)


Porsche

Usch... tänk att ett år har gått reda.
Det har inte gått en dag utan att jag har tänk på dig.
Jag hoppas att du har det bra där du nu är. Älskar dig o det kommer jag alltid att göra min tisse..
Jag önskar att jag kunnde virda tillbaka klockan, att jag inte hade släppt ut dig den dagen.
Vaknar fortfarande om nätterna för jag hör dig skrika.

Du kommer alltid att finns i mitt hjärta.





*L*

................Bakis.................

                                                                




                                                       




*smile*

Glasögon..

Fan va grinig ja blev i morse när ja kom till jobbet... *suck, den här lilla "kudden" som ligger mot nästa bara vips gick av... Jaha... tänkte jag. hur fan ska ja klara av denna dag utan att se nå? Som tur va så kom J med linser så de gick bra ändå. Man fan så förvånad ja blidde.. ojoj.. Så fort ja kom hem till byn så gick ja till synsam, 60 kr gick de på.. som tur va.. haha  hade räknat med mer. *fniss*
Har varit över his grannen en sväng o kollat in de nya skrivbordet och datastolen.. blev jätte bra





.


Trött...

Usch, känns som om jag inte har sovit nå i natt, är så förbannat trött. Är säkerligen vädrets fel... *grrrr* 
Ska iväg o träna idag. Kanske man blir något piggare efter de..

Känner att jag måste iväg till Örebro eller Bolis någon dag, måste köpa nya skor, både vinter och vanliga, en ny höst o vinterjacka, halsduk och hela kitet...

Nej fy... är inte på nå bra humör idag..... *suck*







Tack för en trevlig fikastund igår P.. ;)

Helgen...

Helgen har varit kanon kul. =) Som alltid.. hihi

Jobbade i fredags, mindre kul..
Kom hem några vänner senare på kvällen o drack några öl.
Lördag gick vi o kollade på rally en sväng. Sen va de att åka till affären och handla mat, hem började med de, men som tur va så slapp jag göra så mycket. J och H fixade maten.. =) Så kunde jag gå o fixa mig i ordning för kvällen. Vid sex taget kom grabbarna, mat blev då, o skratt så klart =)
Sen kom chaffören efter en stund o då drog vi vidare till Bångbro för att se Nationalteatern. Shit va kul de va.. ;)  Träffade mycket goa människor o allt va på topp!
Söndag va ju mindre kul, seg som fasen.. Glodde på film hela dagen och sen spelade binglotto.. vann inget.. *suck*

Å idag va de oxå segt, har planer på att gå och lägga mig mycket snart.

Men helgen va super bra.. över förväntan. ;)

RSS 2.0