Ledig..

Äntligen ledig i två dagar.. =) guu va skönt, men nu e snart bara en dag kvar.. =( sen är de dax att gå på nästa skift.
Idag har ja varit i Ludvika, har lunchat med Anna.. va mycket trevligt.. hihi Hittade även kläder som ja ska ha till begravningen.. skönt, ett bekymmer mindre.

Annars är de väl som vanligt, jobbar, e hemma.. fått hem kläderna ifrån hm idag (som ja skickade en retur på) så nu passar de fin fint.. =) de är ju kul att skicka tillbaka när man ska ja mindre i storlekarna.. hihi

En vecka kvar sen bär de av till mamma, sen igen dagen efter för ja ska jobba. Sen är de slut med 4 skiften (hoppas ja iaf) eller som de är sagts nu.. Då går de över till vanliga 3 skift. Bättre de så man är ledig lite på helgerna, för de är ja inte alls nu.. =( Men men.. pengar blir de iaf. ;)

Nej nu ska ja lägga mig i soffan och läsa min bok... Nu läser jag Linda Rosings bok.. Den nakna sanningen



Måste rekomendera boken ja läste sist : Bekantas Bekanta av Mats Strandberg.

Camilla är drygt 30 och före detta fotomodell. Det är 1990-tal i Stockholm och hon har inga pengar. ingen karriär och ingen trygghet. Men hon har en plan. Hon ska få tillbaka mannen som hon en gång svek och hon ska förverkliga sin dröm om att bli popstjärna.
Främst hindret på Camillas väg heter Lilly, en ung tjej ifrån landet som just har flyttat till Stockholm för att bli känd. Till varje pris.
Mellan dem står Daniel- Camillas bäste vän och Lillys bror- en överviktig drag-queen som tvingas inse att hans egen syster inte längre är den blyga och tystlåtna flickan han växte upp med.



 

Hej Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0