1 advent.

Ja då var den här.. 1 advent.. bara 3 kvar sen är de jul. Så har ni fått upp adventsljustakarna och allt de just ni sätter upp til 1 advent? =)

Idag kl 13.00 är det julmarkand här i Kopparberg. Vi ska upp och kolla lite om det inte rengar försstås.. =/
Måste komma ihåg att ja ska köpa florsocker. Ska bara "radiokaka" i dag.. Ska bli gött.. hihi

Ha en jätte mysig advent!

Äntligen helg...

Skönt... phu... helg..
Gick upp vid kvart över sex i morse.. Skulle på ett läkarbesök i linde.. Jag såg inte framemot de.. med de gick bra och allt såg bra ut. *skönt* Tänker inte gå in på vad de va för läkarbesök. För de är lite känsligt ännu. Men allt är bra iaf och de är huvusaken.

Svägerskan julklapp kom igår, så ja va in och hämtade de idag när ja kom hem ifrån linde. Nu har ja bara Jimmy kvar. Och de fixar ja nog på måndag.. Förhoppningsvis. =) Hur långt har ni kommit? 

Snart ska vi åka till svärmor och fika. Ska bli göttt.. ;) 


Ja just dagen låt idag är: Kanye West - Love Lockdown


Klart..

Nu är ja helt klar.. har även kollat på avsnitten på the hills. Men på datorn... skivan muppade sig...jaja..
Nu är de snart dax att glo på charterfeber eller va de heter.. =) Rätt kul.. hihi.. men man blir ju såå sugen på att åka utomlands, till värmen. Innan ja belv sjuk så var planen att vi skulle åka till thailand i januari, februari och vara där runt 1 månad.. Tyvärr så blev de inte så...pga av att ja belv sjuk och att de ska vara så svårt att få hjälp... med tex. pengar, vård osv.. listan blir lång.... blir ju så trött på att bråka hela tiden. Men de är väl så.. nu förtiden i detta sverige..

Nej, ska ta och värma på lite mjölk för att få varm choklad.
Nu ska Jimmy bara jobba en kväll till sen är de helg..  skönt att ha han hemma sen.

Varm choklad va de ja.. ;)

Ha en underbar kväll!

Usch och fy och bläää

Måste städa... vill inte, har ingen som hellst lust med de.. blä blä blä... Men ja tänkte att om jag gör de typ väligt snart så ska ja glo på The hills sen.. Som typ en "belöning"... hihi.. nää.. va fasen ta dig  i kragen Jenny och av lite hemmafru nu! *asg*

Va har ni gjort idag då?
Ja och vovven casper va ute på en promis för inte så länge sedan.. de va skönt..men nu börjar de mörkan på igen.. *huua*
Letade oxå fram alla gardiner och dukar som ska upp på söndag. Så de är bara att börja stryka. Sen har ja 3 kartonger som står i den ena hallen med julsaker..

Städa va de ja...

1 månad kvar..

Jisses nu går tiden fort.. 1 månad kvar bara till jul.. längtar.. =) Och nu på söndag är de ju advent.. ojoj.. ska börjar stryka julgardiner här snart så de är klart, bara att hänga upp sen på söndag.
Nästa vecka på lördag blir de julbord.. *muma* kommer nog att skriva de flera gånger innan de är dax att åka dit.. *haha*
Ja... åå så snöar de.. typ över hela landet va? Här har de snöat hela dagen och jag tror inte att de kommer att sluta än på ett tag. Nu hoppas jag ju bara att det ligger kvar tills jul och nyår.. =)

Pratade med söta Malin idag.. Ooo va ja saknar dom där borta.. =)

Hej hej!

Fredag och helg..

Äntligen helg! skönt...
Va ska ni göra? Ja har inte en aning om va man ska hitta på.. Blir säker att vi bara är hemma och tar de lungt. Har varit en rätt jobbig vecka så bara slappa är helt ok för mig.
Snö... ja de har vi..för en stund sen så bara öste de ner. =) för mig får de gäran vara snö, bara de ligger kvar. vill itne ha nå blask..

Jaha då är de snart dax för julbord med goa vänner. =) Ska bli gott de. den 6 dec närmaresagt åker vi till älgen.. Har aldrig ätit där.. Har ni?

Kanske man ska ta och äta lite lunch?

Hej Hej så länge..

Söndag...

Jisses jag är helt slut.. =) Men på ett bra sätt.. I eftermiddages så åkte mina kära vänner hemåt. Det va jätte kul att ha dom här. O så fick ja goas med en bebis och en liten Line.. Men ni kan tänka er hur tyst det är här hemma nu. Vi va 6 vuxna och 2 barn här.. de blir något livat kan ja ju tala om.. *hihi*

Ja.. men då har helgen gått.. en ny vecka  morgon.. va ska ni göra? har ni några planer inför veckan?
Nu ska ja kolla klart på Into the blue och sen sova..

God natt på er...

Jul..

Snart är de jul.. tänker er.. =) Om ca två veckor är de första advent. Ååå ja längtar. Lyssar just nu på O Helga Natt.. det är en av favoriterna. Vad tycker ni om julen, är de mysigt och härligt eller är de bara stress för er?

Det bästa jag vet är jul. Speciellt förberedelserna innan, julgradiner, ljustakar, tomtar, änglar.. allt..lyssna på underbar musik. Det jag saknar hemmifrån är att man gick till kyrkan och kollade på julspelen och hörde kören sjunga. Har aldrig varit här i Kopparberg men man kanske ska ta och gå i år.?!?
Vi va mycket i krykan när ja va liten. Min pappa var med i kören (ja med för den delen), älskade att vara där när pappa sjöng. Saknar han röst. Och det blir mer påtagligt att han inte finns mer nu till jul. Så som farmor och farfar.

Går ni i kyrkan till jul?


Onsdag..

Oo snart är de helg igen..Så skönt.. =)
I helgen får vi mycket trevlig besök. Ylva, Bruno, Line, Saga, Jenny och Fredrik. Ska bli kul att träffa dem och visa dom hur ja bor. =)

Annars idag så har de inte hänt mycket... Just nu tvättar ja.. bytt sängkläderna och plockat lite.
På fredag ska vi in till Luddis och handla lite till helgen och så blir de fika hos svärmor. Ni som undra så fikar vi hos Jimmy´s föräldrar varje helg, oftast lördag eller söndagar men eftersom vi får gäster så tar vi de på fredag ist.

O nu är de inte många dagar kvar till man får byta till julgradinger och ta upp julstakarna.  Exakt 18 dagar kvar =)
Tycker det är så mysigt att börja pynta och sen sätta sig ner och skriva julkorten. Åååå va ja längtar!

Nu ska ja ta och lägga mig i sängen och läsa min bok..  om ca 1 timme kommer Jimmy hem. :)


Sov så gott där ute!

Helg..

Lördag... skönt.. behöver inte göra något.. =)
Fast ja kan ju itne sitta stilla alla gånger så ja har damsugit och Jimmy fick skura golven, sen har ja strykt en duk och gjort lunch.. ja så nu har ja inge mer att göra.. Tagit upp fikabröd på tining till fikagästerna som kommer om ca 1 1/2 timme.. =)
Usch de är ruggit ute idag. Dimmigt och inge kul alls.. Så här lyser lamporna i fönstret och ljusen på borden är tända så man får lite mysfaktor här inne.. =)

Kom och tänka på att nu är de inte alls långt kvar tills det är dax att sätta upp julgardinerns och adventljusstakarna.. Tycker att de alltid är lika kul att börja greja.. =)
Va tycker ni?? O tänk er.... Mmmmm.. dan före julfton...när skinkan är klar, den doften och sen slå sig ner i soffan och avnjuta en skinkmacka på kvällen! O va ja längtar! hahaha

Skorna som ja köpte igår på skopunken!.






Casper vliie oxå vara med.. men bara en del av han.. ;)


Ha en mysig lördag söta läsare!

Hemma!

O äntligen hemma!
Och de blev en hel del handlat.. =)
Ja ska lägga ut bilder men orkar inte idag..

från Biltema:
Trehjuling... röd...till Bellis

Från Ikea:
Grejer till köket så ja kan hänga upp allt som svårt på diskbänk och sånt.. =)

Skopunken:
Gympisar
Stövlar... båda paren till mig. =)

Från Marieberg:
Mössa och vantar til Bella.
Nattlinne till svärmor.
Pyjamasbyxor till mig
Två tröjor till mig.

Så nu är vi typ klara med alla julklappar.. resterande ska vi beställa ifrån nätet.. =)
Nu blir de soffläge.. ;)

Ha de bäst!




Fredag!

Idag kl.12.00 ska vi till Örebro och shoppa julklapparna som är kvar. Ska bli kul.. hihi
Varit hos dr på morgon och lämnat bilen.. goodie goodie.. Jimmy ska hämta bilen när kan har slutat o sen blir de Örebro. =) Tyvärr så blev fikat inställd med Elin..
Pratade nyss med söta Malin.. hihi... Love han verkade ha jätte kul med sin macka och allt han inte fick rör.. *hihi*
Nej måste greja iordningn här innan Jimmy kommer hem.

Ha en underbar fredag!

P.s... måste bara säga Hej Hej till Malins söta mamma Anne.. d.s.

Vinterdäck

Idag blev de nya vinterdäck.. kanon.. =) Skönt.. nu har vi de fixar. O nya sommardäck fixade vi ju i sommras så nu ska vi väl slippa köpa de på ett tag..
Fick även ett ryck att göra om i köksskåpen, blev mycket bättre men nu kommer ja ju inte hitta något ist... haha..
Va har ni gjort idag då?
På morgonkvisten va ja och tränade sen när ja kom hem vid tio pratade ja med mamma ens tund sen gick ja o la mig.. Är såå trött idag.. sov ca 2 timmar innan lill katten väckte mig, och insåg att kl va så mycket.. Så in i dusch och invänta Jimmy för att åka och fixa däcken..
I morgon blir de dr 09.10, lämna in bilen på verksdtaden för framvagnsinställning och sen fika med Elin kl 11.00.. blir fullt upp.. hihi Tycker vi om.. ;)

Jaha näha..  soffan en stund då innan de blir sängläge och läsning av boken:



Sov så gott!

Tisdag..

Tisdag, tycker att jag redan har tröttnat på denna vecka.. hahah.. tycker de går sååå sakta.. =)
Jaja.. i morgon ska ja på lite ärenden, balndannat till banken och fixa ett nytt visakort osv.. Ska hämta upp Anka så hon får vara min sällskapa dam i morgon.. =)
Va har ni gjort idag då?
Själv har ja varit hos kuratorn, tränat och roat min svärmor en stun medans Jimmy fixade de sista på hennes bil. Hoppas att de går igenom besikningen i morgon.. "håll tummarna"

I kväll är de ju fullspäckat på tv.. hihi.. från halv åtta till elva tror ja..
Nej ni, nu ska ja sluta för Jimmy måste brya internet för vi ska dra upp kabeln på vinden, så ja slipper snubbla på den.. =)

Ha en mysig kväll!

klart..

Ja då va bilen i normal höjd då. =) Såå skönt.. Slippa vara rädd för att skrapa i när man åker på gupp eller någon kant.
Lördagen va kanon och idag var de lungt och skönt med film tittning och lite bus med Bellis.
Blev rätt tidigt för mig i lördags, vid ett tror ja. Mådde kanske inte de bästa. JImmy kom väl ner runt halv fem tror ja. Och va bra på kanelen.. haha så kan de gå. =)

Nu väntar sängen och en ny vecka..

Sov så gott!

p.s.. shit de är redan november.. gaaaaa.d.s

Alla helgona..

Så.. vad det någon som firade Halloween igår då??
Det gjorde ju inte vi kan ja ju säga. Vaknade med migrän igår så de va bara att lägga sig igen. Tyvärr så hade ja ju ingen medicin hemma så de va bara att klä på sig iaf och åka till apoteket.. men de dryga var ju att vi va ju tvugna att skotta oss ut. det är något jag inte rekomenderar att göra när man har migrän, trodde att jag skulle dö. Måste komma ihåg att ja ska ringa min dr och få en påfullning på migräntab, har bara ett uttag kvar.  Påminn mig! =)

Nu är ja i Starbo hos Jimmys syter. Jimmy och Kalle är i garaget och fixar Jimmys mamma bli och om vi har turså hinner de fixa våra med. Vi ska byta fjädrar på vår bil så de blir lite högre.. så nu sitter ja och Jimmy syster vid varsin dator och grejer.. =) Perfekt... hahaha Lilltjejen sover som en stock och när hon vaknade ska vi laga till lite tacos.. *muma*

Har ni varit vid kyrkogården idag då? det har vi.. det är ju inte den rätt men när mina nära ligger ju i minneslund så igentligen spelar det ingen roll vilken man går till. Så vi tände 2 ljus. För Pappa, farmor, farfar för ett och den andra är till. Morfar, Linneá, Rune och Göran.

Ha en mysigt alla helgona!

RSS 2.0