God morgon, god morgon

Sovit gott?? =)

De har jag.. mestadels iaf..så ja ska inte klaga..
Jaha, vad händer denna mulna dag. Ska upp till Oscaria och interjuva henne med två tjejer ifrån "skolan", sen blir de att skriva på min "uppsats" om motivation. 
Fy va grått det är ute och det börjar säkerligen att regna när ja ska gå ut. Ska leta fram ett paraply tror ja, lika bra att vara förberädd.. Jimmy är i morrgårdshammar och meckar bil.. fy fan va jag inte tycker om bilen juts nu.. (igen) efter att han blev klar igår med alla 3 spindelleder så såg han ju att han behövde byta en till. Ja, biltema nästa.. så han åkte väl typ vid sju taget i morse för att vara i borlänge ått när de öppnade, åkte sen till morrgår och fixar bilen efter de ska ha besikta. Så nu måste bilhelvetet gå igenom! *morr*

Så håll tummarna nu! =)

I morgon är de valborg. Har ni några planer??
Vi ska grilla med E, P, G och D. Så ska vi kolla på brasan med så klart om de nu inte regnar.. Efter de blir de nog guitarhero för hela slanten.. haha Ska bli kul.. =) Ska försöka ta nå kort som ja ka slänga ut här.. Oo ja önskar verkligen att det är sol och varmt i morgon så man kan sitta ute en stund iaf, jaja men vi får se..

Undra vad bebisen gör där inne i magen.. haha.. Tror den gympade eller något, shit va magen hoppade och Jimmy kännde nästa alla sparkar. =)

Jahapp dax att göra sig i ordning för att gå upp på byn.

Ha en bra dag nu! =)



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0