HELG!!

Äntligen lördag, tycker dom är bäst. Sova tills man vaknar och sen gå runt i pyjamsa resten av dagen.. Ja om man nu inte har något inplanerat vill säga.
Helgen hittintills har sett ut så här:

Fredag- Började med att spy upp frukosten.. =(.. sen bar de av till Örebro med svärmor. In på sjukhuset sen ut till marieberg. Åt inget under hela dagen, vågade fan inte.. Mådde inte nå bra. Men ja drack desotmer..Colan va otroligt god kan ja tala om .. =) Va hemma runt 4 taget och helt slut va ja. Fick i mig kärm iaf på kvällen, sen blev de god natt.

Lördag- Vaknade runt halv tio och kände mig både utvilad och att ja mådde bra. Åt en knäckemacka innan ja steg upp.. Eller ja en halv, hade en vovve som låg breved och tigde. Det va ju bara en hårdmacka utan något på.. Men de tyckte han va super gott.. Knäppa hund.. ;)
Upp iaf, åt frulle. Jimmy tapetserade klart "skit rummet" och ja gjorde inte ett smack.. *såå nice såå*
Efter de bar de av till Ställberg och fika. O nu sitter ja här, rätt så mätt efter en pizza. Fick i mig bra mycket och de känns kanon. Vill ju få i mig mat men de är svårt när man inte har något matlust och mår illa. Tycker de ska gå över nu..
Så blir de melodifestivalen om ett tag, alltid lika kul och kolla på. Men... ja måste måla ett element i kväll. kanske ska ta och gör de nu så man får ta kväll sen.. Eller va tycker ni?

I morgon vet ja inte vad som händer.. Återkommer med de..


Ha en jätte mysig kväll nu!

Hello..=)

Jag är as-dåligt på att uppdatera jag vet.. Sorry sorry.. Ska ja bättra mig jag lovar!
Ja ska lägga ut bilder på de ny inköpta kläderna och min nya frilla.. Men nu ska ja laga mat.. =)
De ända som händer i detta hus just nu är att renovera "skit rummet" som snart inte är något skitrum.. haha.. Kommer med bilder på de med. ;)


Puss på er!

Snart ny vecka

O fy, nu vecka om några timmar.. Helgerna går alldeles för fort tycker jag.. Sov en stund på dan med idag.. hehe.. skönt de.. ;)

Idag har söta Linn varit här och fikat. Då fick vi även denna.. =) Fösta bebisgrejen.. hihi Den är såå söt..
Tusen tack Linn!




Jimmy och Kalle håller på att bygga bar för fulla muggar. Blir kanon bra. =)
Hoppas att ni har haft en mysig söndag. Jag har mest mått illa idag.. men annars har de varit en kanon dag!

Nu ska ja ta och slänga mig på soffan en stund till innnan jag ger upp, då blir de sängläge och Zzzzz.. Guuu så skönt ja längtar.. hahah.

I morgon blir de Communicare.. Precis som vanligt.



God natt och sov så gott!

Lördag

O snöar jag gör.. japp självklart.. När ska detta sluta? Har snöat hela dan. 
Idag så har vi kollat på rally. Alltid lika kul. =) Står i skogen och blev som snögubbar.. hahaha..
Fick se en avåkning, in i skogen blev de allt och bilen såg inte så fint ut efter att pratat med ett träd. Men iväg kom han igen. Trodde jag inte..  Men fullfart och sen en liten omväg så var han på banan igen.
Vi kollade inte på alla som åkte. De blev för kallt. Men vi såg en del iaf..
 
Frusna som vi va tog vi och åkte till ställberg och fika hos Jimmy´s föräldrar, sen till ica för att handla. (fyy, tycker inte om att handla mat)
Hem igen började med maten och medans de stog inne i ungen så målade jag bakom ett element. Fan så trångt det är.. *grrr* Målade även nästan hela fönstret. Måste måla mer sen när man kan ha fönstret öppet.. Så de får vänta några månader till. Men första strykningen av allt som ska målas är gjort. Fan så nice. Nästa blir i morgon och så hoppas jag att de räcker med två grr. Aaa vi får se hur de blir att se ut.
Sen är de bara tapeter och golv + lister kvar. =)

I morgon ska Jimmy börja bygga baren. Vi ska även till Anka och ta bort ett stygn från norskan. Får vi se om de blir en massa fika för mig oxå i morgon.. De hoppas vi på.. =)



Ha en jätte mysig lördags kväll...  :)

Värme

Ge mig sol, värme.. NUUUUU tack!
Fasen ja vill inte frysa mer nu.. Nu räcker de tycker jag. Är de någon som håller med?
Sommaren är såå välkommen..

Igår va vi iaf upp till klacken och åkte pulka. Va skit skojj. Men jisses va mycket mat vi hade med oss.. hehe vi va bara 5 st men ja tror vi hade mat till säkert 8-9 st.. *asg* Men vi va iaf inte hungriga när vi åkte hem.. =)

Nu ska ja ta och lägga mig på soffan en stund och fösöka bota min envisa huvudvärk.
Höres senare!


Hej Hej..

Hurra Hurra Hurra!

Idag fyller söta Linn år! Hoppas att du haft en jätte bra dag gumman. Vi ses i morgon. =)

Idag ska vi till klacken. Ska ta med oss varmchoklad och smörgåsar och allt som hör där till. Pokjarna ska åka pluka.. =)
Så de kommer att bli kanon kul. Ska leta fram lite filtar och grejer så man kan sitta varmt.

Fick just en kilpptid oxå. Mycket trevligt. På tidag blir de av. Ska bli skönt att få håret lite mer i samma längd. Längtar! De va kanske i maj/juni ja klippe mig sist, så de verkligen dax att göra de.

Nej lär greja lite..


Ha de bra i kylan.. =)

Trötter..

Usch ja är så trött.. vill bara sova.. Fy tycker inte om den känslan att man bara vill sova och är hlet orkeslös. Nä..fy..

Igår fick vi ses vår lilla bebis.. =) Vill inte gå in närmre på varför vi åkte in men allt såg bra ut iaf.
Va en livlig krabat som inte ville ligga stilla. =) Tyckte vi om att se.. hihi.. Hjärtat tickade på så fint så. Så nu är ja lunganre iaf. De skickade även en sak till lab.. Ja de va hel snurrigt här igår morse, men nu är allt bra igen. Och de är ju huvudsakern.

Va händer i dag då gott folk?
Ja ska till communicare en sväng sen ska ja till frsören här i byn och kolla på när Anka blir fin i håret.. =) Spännande, hon ska ju göra en hel omvandlig. Skit kul tycker jag!

Dax att göra sig i ordning.


Ha en bra dag!

Söndag

Fy säger ja bara..tycker inte om söndagar.
Idag har vi varit i ställberg och fikat, sen har vi fasen itne gjort så mycket mer.. Snart ska vi ut och åka pulka.. Jisses de va många år sen jag gjorde de.. Men de ska bli skojj.. ;)

Fredagen:
Gick till pizzan och åt mat med Anka och K. Så treligt så..

Lördagen:
Alla hjärtans dag.. Fick godis.. va kanon.. hihi... senare på kvällen kom E och P hit. Vi åt chips och dip och spelade Wii.. Va jätte kul. =) Nästa helg blir de nog filmtime hemma oss dom.. *L*

I morgon blir de att gå till communicare. Får se vad som händer där.. Har verkligen inte lust alls. Men de är ett måste.

Hoppas att ni hade en toppen helg.

Nu ska ja leta fram termobrallorna, blir ju spännande o ser om jag får på mig dom.. *asg*



Kram på er!

Bild..

Ingen bra bild men ni kanske ser.. Har fått mage iaf.. haha
Ser ut som jag har fått en jätte rumpa med.. haha i de kläderna iaf.. *asg* Ska bli roligt och ser hur detta slutar. Jag är ju just ni i v.13... OJOJOJ


Graviditetsmånad 4

Vecka 13

Kroppen:

Nu är gränsen för den andra trimestern och då är det rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att urskilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.



Fostret:
Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan.



Wii

Jahapp då är vi Wii ägare.. Och fasen va kul det är.. =) Så nu vet ni vad jag kommer att göra de närmaste veckorna.. haha
Åkte till bolis och köpte ett av en kille.. Kanon.. =)
Sen så klart tog vi en sväng i kupolen oxå. När vi ändå va där.. Åkte hem med ett par mjukis mammabyxor från H&M. Jätte sköna. Så jag är nöjd. Eftersom vi har en timme (enkel) bilfärd till något större shoppingcenter så tog jag tillfället i akt att kika in på babyproffsen, tog lite kataloger. Så nu har jag något att bläddra i. Bäst att passa på när man är i närheten. Fasen de är inge kul när man bor långt borta för alla bra affärer! Jaja..

Nu är de snart dax för att för sängen.. Ska bli så skönt såå.

Ååå jag är såå glad för min vän. Ojoj de händer bra saker nu..


Puss o god natt!

Dagen..

Varit och tränat.. sen bar de av till "skolan". Gjorde 2 av högskoleproven och fick 2 med mig hem. Får vi se hur de gick.. Har fått facit nu så de är bara att jag rättar och se hur resultatet blev..
Sen fikade ja med Anka oxå.. =) Alltid lika kul.

Nu försöker ja få tag på ams.. De är inte alltid de lättaste.

Va händer mer idag.. inte mycket faktiskt.. Ska försöka bota min huvudvärk och försöka få i mig middag sen. Lika spännande varje dag o se om ja typ får upp de så fort de kommer till magen.. *bläää säger ja bara*

Höres sen! =)

Korten ja lovade

Kl va väl halv nio i morse när ja och Casper tog oss ut och gick vår morgon promis.. Så här såg de ut då.. Jag oxå tillägga att de va 17.5 minus ute.. Fy fasen säger ja bara..
Huset på bilderna är vårt.. =) O sen ser ni på sista kortet en Casper som inte vill gå in!















Ha en mysig kväll!

Snö.. så förbaskat mycket snöö

O jisses, nu ni, nu är de snö här hos oss kan ja säga. Vet inte hur mycket det är men kan tippa på några dm är de iaf.. Nu räcker det tycker jag, men jag har hört ryktas om att de kommer att komma mer.. *hmmm* vet inte om ja tycker om de ja..
jaja.. ska försöka komma ihåg att ta kort i morgon så ska ni få se..

Hade de jätte mysigt igår kväll i Silverhöjden. Roligt folk och bra stämmning. Tycker om sånna lördagar.. Blev lite kareoke, inte för min del för ja sjunger som en kratta.. jag åt mest.. haha..

I morgon är de måndga igen.. fan va helgerna går fort nu. Blää.. Men guu så ja längtra tills de börjar bli vår, när blommorna börjar komma upp och solen värmer. Men vi är ju snart där. De går ju rätt fort. Bara man kommer förbi februari så.. 
Ja ni har väl inte glömt att de är alla hjärtans dag på lördag??!  Så ja tycker att alla ska ta och sicka ett sms, ring eller åka och träffa någon som man tycker om. Tycker man kan göra de när somhellst men nu när de ändå är alla hjärtans dag så passa på. Att bara tala om för någon att man uppskattar dens vänskap osv de värmer så.. Iaf hos mig! ;)

Här kommer en bild, de bilden visar överaskade oss på julaftonskvällen..08.12.24..



så.. va betyder då detta.. ja.. jo.. hmmm.. shit... oj.. oups.. ja vad säger man? Blir mamma i augusti.. finns inte så mycket mer att säga va? Eller va tycker ni?!? ;) SHIT 6 månader kvar! O MY GOOD!!



Nu blir de sängläge! Puss på er!



Hohoho..

Lördag.. äntligen.. sitter fortfarande i pyjamas.. =) tycker detta är kanon.. hehe.,.
Vi fick ordning på svärmors bil igår. Som tur va.. Så nu går den ett tag till.
Annars har vi itne gjort så mycket? Va har ni gjort?
I kväll blir de Silverhöjden, ska bli mycket trevligt. I kväll börjar ju melodifestivalen oxå.. skulle vilja se de ja.. men de kanske tar tv:n på där borta så kan ja smyg kika iaf.. haha

Ja.. jo ja spöade Jimmy i fia med knuff två grr i dag, han blev inge glad.. haha.. sen har vi städat, tvättat 3 maskiner. Så nu känns de rätt skönt att inte ja någon tvätt.. 

Hmmm undra om man ska börja kolla på vad man ska ha på sig i kväll. Vi ska vara där kl.18.00 och kl är nu 15.30.. kanske bör göra ett ryck.. eller va tycker ni? ;)


Ha nu en mysig kväll! 

Hello hello..

Hej på er!
Nu va de några dgar sen ja skrev.. dagarna flyger iväg just nu, vet inte var dom tar vägen, eller vad jag har gjort om dagarna heller för den delen..

Just nu är de fullt upp med att komma på vad det är för fel på svärmors bil, den vägrara att starta! Bil fan! Jimmy tror att de är startmorton. ja jag har då inten en susning iaf.. Jag bara assisterar med verktyg och vrider på nyckeln då och då.. Ska upp dit igen idag så fort han slutar jobba. Just sådanan här gånger önskar jag att dom bodde i kopparberg och itne ställberg.

Shit måste skynda mig ska hämta svärmor så hon får handla idag..
Återkommer i em.. =)

Puss på er!

15 minus i morse

Fy, tänkte jag när ja gick ut med hunden.. shit så kallt.. när ja kom in så kollade jag på termometern.. 15 minus.. *burrr* de blev långkallingar under jeansen idag helt enkelt.. De sägs ju att februari ska bli en kall månad och ja de börjar ju så. Ja bara längtar tills vår, när blommorna börjar komma och allt sånt. =)

Ja, idag när Jimmy kom hem började vi rensa i "skit" rummet.. fy fasen säger ja bara, va mycket saker vi hade där. Så nu har en hel del åkt upp på vinden sen på kärran som går till tippen och en massa saker till datarummet, som vi itne riktigt vet var vi ska göra av just nu. Mycket utav sakerna ska Jimmy ha när baren blir klar. Så ja.. de får väl se ut som ett bombnerslag en stund.. =/

I morgon blir de inge Job collage för vår "fröken" är sjuk. Lite skönt för då får jag lite annat gjort här hemma.. =)

Nej sängen är sååå inbjudande nu..


Sov så gott!

Fy för att de är söndag..

Usch, tycker inte om söndagar.. i morgon är de ju vardag igen .. fy och blä..
Hur har er helg varit?
Min har varit kanon.. Igår va vi på 2 års kalas.. va kul de.. hihi.. Bara bus som sagt..*L*
Idag ska blir de att vara på vinden och rensa upp lite. Fy så tråkigt.. men de är nödvändigt. Ja ska bara at och byta om, sitter ju i pyjamas och de är svinkallt uppe på vinden så de blir overoll på eller något.. ;)
Snart är de dax för att renovera ett till rum. Ska lägga ut bilder på de med när vi börjar, men där ska vi byta golv, nya tapeter och ta bort en garderob.. Spännande spännande..



Ha en bra dag i kylan.. =)

RSS 2.0