Söndag

Ja då va de söndag igen.. Varför ska helgerna gå så fort för?? Jaja.. midsommar va bara bra. Trevligt sällskap och god mat. Nu sitter ja ute på altanen ochväntar på Anna, jimmy är på taket och grejar. Bäst att passa på nu när de inte regnar och de lite varmt.

Bil fan är sönder igen kan ja tala om oxå. FAN... avgassystemet har lossnat, tydligen är de bara att svetsa de så de behövs inga nya delar, har lixom bara säppt. Men de är väl drygt ändå, ska ringa till bilverkstaden i morgon och kolla hur mycket de tar för att gör de för de är tydligen väldigt trångt och Jimmy kommer inte åt. Då måste han ta bort en himla massa grejer som sitter i vägen och han har ingen lust med de. De kan ja verkligen förstå.
Hoppas att de kan nu i veckan för jag måste till linde lasarett i veckan. Måste ta ett blodprov ang om jag har den där bristen eller inte. Och de börjar bli lite brottåm med de nu..

Annars är de som vanligt. Ska upp till communicare i morgon.

Börjar tröttna på att vara gravid nu.. De är jobbigt för ryggen och ja har börjat mått illa igen. Ont och tungt..fingrar och ben svullnar.. näää.. de är ju tur att de inte är så långt kvar, men de känns ändå som en evighet!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0