Gäsp

God morgon på er!

Är sjukt trött och ont i nacken idag... Idag är de tisdag.. snart helgen igen.. hihi.. Längtar så efter att få sova tills man vaknar och inte va någon klocka som ringer.
Gårkvällen var kanon, E och ja gjorde middag här, kött, potatisgratäng, sås och en stor sallad. Till efterätt blev de blåbär och hallonpaj. Sen låg vi som två valar i soffan och pustade.. haha.. Men gott va de! =) De ska vi göra om.. :)

Idag vid lunch kommer det en kille som ska sätta in persienner i 3 av våra fönster! Som ja har längtat!! haha men nu så.. idag händer de. Måste även köpa ett nytt t'ndstift till gärsklipparen och skicka iväg Jimmy´s skor ( de va för stora). 
Det är skönt att man har mycket att göra för dagarna går så fort då, men jag är ju så sjukt trött så ja orkar inte med hälften. Det är riktigt drygt.  =/

Om ca 1 timme måste jag vara på g till communicare.. Så man kanske skulle göra sig i ordning, gå ut med vovven och sånt..



Vi hoppas på en varm och solig dag idag va! =)

Måndag morgon..

Vakande av ett jätte bra telesamtal i morse. =) Va ifrån Narkosen på örebro sjukhus. Min kära mamma har en brist som gör att hon inte bryter ner narkosen.. (Ja de är en lång historia..) Nu iaf så har denna kvinna fått mitt "fall" och ska kolla upp mammas journaler och utredningar för att sedan kolla upp mig. Denn brist är nämligen ärftlig. Så ja vill gärna kolla om jag har den eller inte eftersom man vet ju aldrig vad som händer under en förlossning. Sen är de ju väldigt bra att veta oavsett som jag är gravid eller inte. Så nu är de i rullning iaf och jag kommer att få veta i god tid innan ja ska föda.. Det känns så skönt! Att min barnmorska tog det på allvar och skickade en remissförfrågan till uös och att dom har tagit tag i det så snabbt, tror inte att de har gått mer än 2-3 veckor.

Nu ska ja snart gå ut med vovven och sen dra till Communicare.



Ha en kanon vecka!!

Snart ny vecka

Ja då va det snart en ny vecka igen. Helgerna går så fort. Vad har ni gjort i helgen??
Jimmy har börjat med taket, tycker så synd om han eftersom han får göra de mest själv. Som tur va så kom två av hans vänner tors-fre och hälpte honom med att ta bort allt tegel. Just nu lägger han ny papp.
Själv har ja klippit gräsmattan.. De är ju tur att man har åkgräsklipparna.. hihi..

Fy de börjar mörkna på himlen.. inge kul alls.. Bättre att de är mulet eller sol.. Inte nå mer regn nu..

Nu ska ja lägga mig på soffan en stund.


Tjing tjing..

Trött som vanligt

Aaa va gött de va att vakan av sig själv i morse. Ingen klocka ringde.. sååå gött såå gött.. =)

Ja då håller de på att slänga ner takpannorna ifrån taket.. De låter om f*n när pannorna åker ner.
Vill bara att de ska vara klara.. haha de har börjat idag. Men de skulle vara så skönt om de va klart. Så man slipper tänka på de..

Sitter och glor på Sthlm arlanda och känner att jag är snor trött. Skulle vilja gå och lägga mig snart men jag ska banne mig vara vaken en stund till. Har ju jordgubbar i kylen som ja ska äta upp.. *hehe*

Va har hänt mer idag, vi har vait i ställberg och ätit tårta hos svärmor. =) Det va gott de.. hihi Hon fyller år i morgon. Av oss fick hon ett presentkort från Lindex på 200 kr och ett par mörk rosa foppisar med blommor på. Det blev uppskattat både presenterna så de va bra. =)

Ska ta och läsa tidningen lite och sen hämta boken tror ja så de blir inte så många mer knop i dag.



Ha en jätte bra kväll!!! ;)

Föräldrar gruppen

Nästan nyss hemkommen ifrån föräldrar gruppen. Tyckte de va helt ok. =) Eftersom man är helt nybörjare på detta så är de nog skönt med att ja andra som oxå är de i närheten, som man kan diskutera med. Så de blir nog kanon. =)
Den 1/6 ska vi till usö och kolla oxå. Inte för att vi få kolla på själv bb men på någon film eller nått sånt. Aaaa va fan, lika bra att åka dit. =)

Nu ska ja försöka hitta på något ätbart... Hmmm.. lika svårt varje gång eftersom ja inte vill ha något speciellt...
Jimmy ska greja med bilen, så de blir hel igen..

Och vet ni.. Nu är de helg, fy fasen så nice!



Kram på er!

Enormt trött!

Fy fasiken va jag är trött och av tröttheten så har jag huvudvärk. Det ska bli så skönt att snart få gå och lägga sig. Kommer nog redan va i säng när Jimmy kommer hem nio.

Ja vet ni... bilfan igen.. Jag har tyckt att de de gnislat och låtit fan i bilen en två veckor. Så ja ringde till Jimmy och sa att nu åker ja med bilen till verkstan och frågar om de kan kolla va de är som är fel. Ja... 3 fel hittade de.. *suck*
Ännu en spindelled, den sjätte är de nu, hjullager bak och något stag. Så han förstog att de lät konstigt. Ännu mer pengar ut då.. De är ju helt sjukt, bara för att de började bli något fel så blir de bara mer och mer nu. Det är såååå tröttsamt! Men de är bra att jag vet vad det är för fel iaf. Och inget behövde jag betala heller.  Så tusen tack för de..  =)
Det är ju tr att skattepengarna kommer till midsommar.. Dom behävs nu när bilen ska gå sönder å alla sätt och vis.

I morgon så börjar föräldrargruppen, ska bli intressant at se vad det är för något. Jimmy kommer att vara med denna gång iaf, sen jobbar han alla andra gånger, men eftersom det är dag före röddag så slutar han så pass tidigt att han kommer hem till tre och gruppen börjar fyra. =) Så de känns jätte bra. Sen är de ja och E mot världen.. hahah

Nej nu ska ja glo på Jon and Kate åtta barns föräldrar. Sen blir de sängläge..
( hihi jag får sova 1 timme längre i morgon, så nice så nice)



Sov gott!






Tjohohoh

Tjhohoooo.. ringde till babyproffsen och skulle kolla om de visste på ett ungefär när vagnen kommer. Eftersom vi ska ner till Örebro ett par gånger nästa månad så kan man ju hämta upp den när man ändå är där.
När de svarade fick jag ett roligt besked. Den hade kommit. =) Jippi!! Ska bli så kul att hämta den. Nu ska ja bar bestämma när och ringa och meddela dem så de kan sätta ihop den.

Dagen har varit kanon förresten. Hängig är jag ännu men de känns bättre. Orkar med dessa två dagar som är kvar iaf. Sen är de ju lång ledigt..

Nej måste kolla till maten som Jimmy ska ha i matlåda. Han kommer hem nio i kväll... Skit trist men jag har han ju hemma många dagarn sen.. ;)



Puss på er!

Ny vecka..

Hej hej på er!

Måndag 18 maj och jag nyser som en tok och känner mig as-hängig. =/ Jag hoppas på att det går över. Att de bara är morgon nys.. ;) Men vi får väl se.. Är helt seg i huvudet.. nää fy, vill inte blir sjuk.
Ska iaf avboka min behandling i dag, ska ju inte få behandling när man är sjuk eller på väg att bli sjuk. Har en till tid på onsdag så =)

Som tur är så är det en väldigt kort vecka.. =) Och det är ju inte fy skam tycker ja. O i helgen ska vi på kalas.. Svärmor blir 71.

Nu är de bara en timme kvar tills ja börjar. Måste ut med hunden och sen kanske göra mig i ordning. Nej fy va tyrött ja är.. Skiver mer sen..

Hej hej!

100 dagar

100 dagar kvar.. de ni.. =)
Tiden går fort som fan.. hii

Shit i morgon är det måndag igen.. upp tidigt... fy hatar verkligen att gå upp när kl ringer.
Men ja tycker om söndagarna, de är lungt och man kan bara vara. Det är skönt. Är snor trött idag eftersom vi var på 40 års fest i semdjebacken igår. Kom hem vid 2 taget.. Fy fan.. de va den sista resan som belv så sen, orkar verkligen inte med längre. Man glömmer att man inte har samma energi som man hade innan man blev gravid.

Nu blir de lite surf medans gossip girl är på tv.

Hej hej.. =)

V. 26

I magen:

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig. Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar.


Mamma:

En del kvinnor kan känna domningskänslor i händerna. Det kallas karpaltunnelsyndrom. Många gravida samlar vätska i vävnader, bland annat i handlederna. När de svullnar ökar trycket på nerver och senor och då kan du känna domningar i händerna. Det kan avhjälpas med handledsskydd. Prata med din barnmorska.


Partner:


Regelbunden motion är viktigt. Det är ofta lättare för din partner att komma ut och röra på sig om ni gör det tillsammans. Ta en promenad eller simma.


Mödravården:

Fortsätt att gå på regelbundna kontroller på mödravårdscentralen cirka var fjärde vecka fram till vecka 28.

God morgon!

Ja då sitter ja här.. klockan är 07.09... fy bubblan va det är tidigt tycker jag.. Jimmy steg upp kl 06.00 så ja gick upp ja med. Ska till praktiken till halv nio så..
Tror jag har het glömt bort att berätta om praktiken.. Jag går på ett projekt som heter Communicare igenom arbetsförmedligen, har gjort det sen januari. Nu fick jag chansen av min coach Johanna att få vara hennes praktikant. =) Så ja vad gör ja, är med som vanligt med de andra som är där men jag är med som en coach, att jag får lära mig och hjälpa till. Det är riktigt kul. =) Komma på olika övningar och uppgifter. Så jag trivs jätte bra.




Bild på våra nya träd. De till höger är körsbär och den blommar snart =), den till vänster är plommon och det är massa knoppar. Det som är i mitten ska ni ignorera, vet inte vad det är så ja ska nog ta bort de.. hihi

Nu när man är uppe tidigt så tänkte ja att man kanske skulle fått lite samtal avklarade. Som tex försäkringskassan.. Men så kollade ja på kl ännu en gång.. haha.. de öppnar ju inte förrens åtta. Så då får ja sitta här och bara ta de lngt ist.. ;)



Sen är vi några tjejer som skriver i en matblogg!! In och läs! http://smakloksfrojd.blogg.se/

Sväller...




Nu jäklar växer man ju nästan varje dag.. Shit kommer bli ENORM... ;)


I söndags hade jag baddag.. hihi
Båda katterna och vovven åkte på badning.. =) Kan tala om att det inte va uppskattat av någon.

   




Blir ett längre inlägg i morgon. Nu ska ja sova.. =)



Hej hej!

Tisdag och är helt slut

Hej på er!

Jag så trött och helt ut. Har haft min andra dag på min praktik och jag har haft det riktigt kul. Denna praktik verkligen ger mig något och det är så kul och givande.
Nu ska ja snart sova, ska upp tidigt och greja.. =)

Jo vi har förresten planterat ett plommonträd och ett körsbärsträd i dag. Ni får se bilder i morgon. =)


Sov så gött!!

Lördag

Hemkommen från bolis.. *phu* fy fabian va ja är trött nu. Vill bara slänga mig i säng och söva ända tills i morgon..
Hittade en kostym till Jimmy. =) Kanon bra och skönt, nu har han en som han kan använda till i princip alla tillställningar framöver.
Ja hittade en tunika. =) Sen hämade vi blöjhinken som man får av babyproffsen oxå.

Nu ska ja lägga mig i soffan och glo på tv eller läsa bok.
va ska ni göra i kväll?


Hej Hej!

Helloo

Hej på er!

Nu va de ett tag sen jag uppdaterade. Jag har haft fullt upp och sen har ja haft lite problem med mitt lågablodsocker.. Har yrsel.. inget jag rekomenderar..
Så i onsdag så va ja hos barnmorskan och kollade upp allt, allt såg bra ut men ja ska ta de lungt. Fick höra vår lilla räkas hjärtljud oxå, shit de va riktigt fränt att höra och så mätte hon mage med. Ligger kanon på kurvan.. så de är ju bra. =)

I morgon blir de nog borlänge. Måste köpa kavaj och finbyxor till Jimmy, ska ju på bröllop i juni. =) Själv ska ja vänta till typ e vecka innan bröllopet för att köpa någon klänning. Jag är ju enorm då.. =/

Kan tala om att min bebis är emormt vild på kvällar/nätter. Just nu är de jätte kul att trycka på min urinblåsa.. är mottligt road över att få gå på toa var 3 minut.. ;) Härligt att vara gravid.. haha.. Och det börjar bli jobbigt att spela guitarhero när bebisen ska vara med och spel innefrån magen.. haha.. Ja ni... de är så skumt att vara gravid så de finns inte. Det är jätte kul och härligt men förbaskat skumt.. =)

Nej nu blir de en varm dusch sen hopp i säng och läsa bok.


Puss o kram på er!




7/5.
Svankryggen blir bara värre och värre..
Linnena blir svårare och svårare att få på sig. ;)



Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om detta. På en kanon blogg för oss som älskar The Hills! =)
Jag tävlar om: Jaqua Cocoa Buttercream , dusch kräm och MOR Cosmetic's body butter.. Vill ha.. ;)


http://alltomthehills.blogg.se/2009/may/tavling-body-creams.html?_tmp=2d1d1a191f9e8d8bc162424265014fdc874d6d2c




Sen tävlar jag även om detta as-snygga väska som man kan dö för.. =) Det är en Balenciaga motorcycle bag.. Snygg va???!??!?! =)

http://alltomthehills.blogg.se/2009/may/tavling-balenciaga-motorcycle-bag.html#comment



Håll tummarna för mig!!

Måndag = regn

Va trist det är när de regnar.. eller hur?
Men de är rätt skönt i luften efter och de behövs väl för potatisen.. *hahaha* Märker redan nu att de börjar bli mycket grönare ute bara för att lite regna har kommit ner..

Va händer i dag då kära läsare? Ja ska snart ta och åka iväg till min kurator. Har varit på "skolan" idag, gick kanon som vanligt. Lite trött va ja allt när ja skulle upp men jaa de är ju ändå måndag så.

Bebisen sparkar som f*n i magen, hela magen hoppar och studsar ser de ut som. =) Den flyttar på sig ibalnd med.. ojoj de är ju skumt så de finns inte.. men de är bra roligt på samma gång.. Blir så full i skratt.. Då kan man ju bara tänka sig vad det är för en livlig krabat som kommer ut sen.. *ojojoj*

Vi sitter och funderar på namn.. det är bra svårt. För man ska ju va sams om de.. de är de svåra för oss.. hihi Kom gärna med förslag! =) Ni som har barn som läser denna blogg, hur kom ni på ert barn/barns namn?.. =) Tips kanske?

Nej dax att duka av lunchen och åka, sen hem och göra uppgift!

Magbild kommer under dagen.


Hej svjes!

Snart god natt

Hej på er!

Så har ni varit och kollat på någon brasa? De har jag... o så på lite smällare oxå. Tycker de är lite tradition att kolla på majbrasa, de kanske inte är de roligaste i världen men ja, de är något ja vill göra varje år. Tyvärr så är det ju inte alls lika bra som jag är van med hemmifrån köpingen.. Där sjöng kyrkankör och sånt och en stor brasa på heden. Här är vi på någon som heter mullhögarna tror ja, i år så spelade 4 (jätte duktiga) barn 2 st låtar. O så var det någon som babblade oxå, lyssande inte.. haha..  Jaja bättre förr och hemma tror ja.. Kopparberg får skjärpa sig lite. ;)



Här hemma spelas det guitarhero som bara denn.. Själv har jag stora funderingar på att gå och lägga mig. Köpte en ny bok idag förresten.. Pamela Anderssons bok.. velat läsa den ett tag men inte velat betala för den, så idag när de va 75% rea på en massa varor slog ja till. =)

Köpte även två barnböcker, två fleecetröjor (till bebis), panelgardiner till vardagsrummet (bilder kommer), och en jätte skönt filt.. De va något mer oxå, men allt gick på ca 200 kr.. =) Tycker jag är kanon bra.. *hehe*


Hoppas att ni har haft en bra valborgsmässoafton! Fasen, nu är de 1 Maj! *Fan så nice* Nu är de sommar.. hihi


 

KRAM på er!


RSS 2.0