Vaccinerad

Japp då tog man den där sprutan i tisdags. Gick fin fint.. Ont i armen dock och igår så kände jag mig full hela dagen & en fruktansvärd huvudvärk.. mindre kul, så Jimmy fick vara hemma och ta hand om Wille.

Idag har jag inte gjort så mycket.. Ont i huvudet idag med och ont i armen men de går.. =) Har iaf tvättat fönstrena på insidan.. Kan måste ha hjälp av Jimmy när de gäller utsidan. Antigen få får jag upp fönstrena men inte igen dom eller så är de tvärtom.. =/ Men ja har kommit en bil iaf.. =)
Fy så smutsiga dom va.. *bläää*

På söndag åker ljusstakarna och julgardinerna upp.. =) Inte förrens på söndagi detta hus.. hihi

Måste ta och åka till Ikea snart, ska köpa julsaker till granen och sen minst två hyllplan till Willes rum. Vill börjar greja nu när han har fått så fina saker.. =) Tack igen.. <3 <3

Nu börjar min lillgris vakna, så hej hej så länge! ;)




Söndag..

Ja då var de söndag och vi har haft vårt dop för älskade William. Det gick så bra så bra. Han var jätte glad i krykan, skrattade lite tillomed.. ;) O de va s fint. Fikat efter ick oxå kanon bra. Allt var ortoligt lyckat!
Wille har pratat som bara denn på fikat med så många, han va sååååå duktig. Är så stolt!

Tusen tack igen alla fina vänner som ville var med oss på den speciella dag. Ochoj va presenter han fick.. =) Inte illa.. Tack tack igen!!

Bilder kommer sen.. ;)

Ha en toppen söndag nu!


KRAM

Torsdag

Ja då har vi varit på dopsamtal idag. Gick kanon bra. Men nu är jag bannemig mer nervös.. haha Nej då de kommer att gå kanon bra..

I morgon ska ja baka, städa och sen på em åka till församlingshemmet och göra i ordning tills på lördag. Skönt att ha allt klart, de blir ju nog stressigt på lördag iaf..

I morgon förhoppningsvis kommer de ja har beställt till Willes gudföräldrar. De lovade att de skulle komma.. =/ Så håll tummarna.
O så kanske mn mascara kommer med.. =) hihi..

Jimmy är ledig i morgon så jag kan greja utan att min lilla plutt är i vägen, går en aning fortare då.. ;) Nu ligger plutten och sover i sin vagn.
Ska i kväll styka kläderna till på lördag, ika bra att göra de idag och bara hänga upp dom sen. Då är en sak mindre att göra i morgon..

Nej nu tycker jag att de ska vara lördag!!

Ha en mysig kväll allesammans!

Jag tävlar!




Jag är med och tvälar om ett par Ugg´s.. =)

Sidan som jag gör de på är : http://alltomthehills.blogg.se/index.html och de som är så snälla att man har chansen att vinna är: Shepherd.nu.

Håll tummaran för mig!!




P.s. Idag blir de dopsamtal kl 13.00.. ;) d.s


Handlat

Fixat klänning till mig till dopet, Wille har fått nya finbyxor som han ska ja efter.. Jimmys kläder är i ordning. Ja då va de bara 1 vecka kvar tills dopet. =) Oj oj... shit de är så mycket att göra men ja kan ju inte göra så mycket förrens på fredag nsta vecka. Maten ska inhandlas och så måste ja baka lite i veckan. Börjar bli lite nervös faktiskt men de ska bli väldigt kul.. =)

Jaha... har ni haft nå otur idag då? haha nej ni... fredag den 13:onde de är bara strock tycker ja.. Ähh man kan ha otur vilken dag som hellst.. Vi har haft en kanon dag iaf.. =)

Nu glor vi på Idol och dricker Te. Wille sover sött i sin vagn.

Ha en mysig kväll!!


Galet sugen på...

Jag är sååå galet sugen på morotskaka!!! Någon som vill bjuda mig på de??? ;) Måste ta och lära mig att göra en.. hihi Någon som har ett bra recept?

Willes dag började kanon, sen har de bara dalat utför.. Oj så arg o ledsen han har varit idag.. =/ Inte nå kul alls kan ja tala om... men nu sover ungen iaf.. ;)

Ja då va de helg igen snart då.. härligt.. Ska nog ta en sväng till luddis, måste handla inför dopet och se såg jag att dom hade jätte fina julgranar på Nisses. Så de blir nog en sväng dit och inhandla en.. =)

Nej ska greja lite innan Wille vaknar..

Hej hej... <3

HELG!!

Äntligen fredag!! *tjohooo* Wille sov till halv åtta i morse med, från tio igår kväll till halv åtta. Han är såå duktigt. ;) Men nu är jag as-trött för att jag har fått sovit.. =/ haha blir aldrig bra.

På torsdag blir de nog att ta svinis sprutan. Har varit i valet och kvalet länge, men just nu känns de som om de är lika bra.

Och eftersom de är fredag idag så kommer Jimmy hem runt tre. Ska bli så skönt så.. =) Måste städa och min kra son vill bli road hela tiden. Så jag väntar till Jimmy kommer hem.. ;0)

Nej, nu blir de en kopp te.. ;)





Finaste pojkarna i världen.. Wille & Elias! <3 <3

God morgon

O här snöar de för fulla muggar.. De ni.. ;) Snöar det hos er med? Blåser gör de med.. =/ de är mindre kul tycker jag.. hihi först gången de snöar efter Wille föddes. =) Vet inte va de va men blev lite sentimental igår när ja va ut med hunde & de snöade o så tänkte ja på Wille.. ja hurrenini.. va knäpp man blir efter man fått barn.. hahah

Händer idag då.. Jo som sagt förut så ska ja hämta ut paket.. Men de går segt.. vet inte om ja vill gå ut.. ;) jaja.U sover Wille iaf så då hinner ja fixa till håret så man vågar gå ut, sen starta bilen så den är varm tills vi ska åka.

Jo.. glömde nästan. Wille sov från 22.00- 06.00 i dag.. *tjohoooo* Så nu är jag dyng trött för att jag har fått sovit en hel natt.. =/
Fick ett mycket upprörade samtal i morse med. Ska inte ta upp de här.. de handlar ju inte om mig. Men fan va arg ja blev.. Man gör inte så.. Att folk inte fattar!! *morrar* jaja nog om de..

Fixa håret, sen ring och se om finaste Emma 6 Elias är vakna.. ;)

Ha en mysig dag i snöovädret!!

Tjing Tjing..

Guuu så dålig jag är att blogga

Jag vet ja vet.. ;O) Måste skärpa mig igen!!!

I dag så va vi på kyrkis. Mycket mycket mysigt. Wille sov förståss hela tiden.. ;) Men de gjorde mig inget..
Inatt så sov han hela natten igen. Nu håller jag tummarna för att han fortsätter så här.. =)

I morgon ska vi åka och hämta ut farsdags presenten från posten, får vi se vad Jimmy tycker på söndag.. hihi
På söndag ska vi åka på dop. Lilla Alva ska bli döpt. :) Så hem till malmköping blir de. Har inte varit där på väldigt länge. Ska nog stanna till på minneslunden oxå. Hälsa på pappa, farmor och farfar.

Nu blir de snart godnatt igen. Wille sover redan. Fast i soffan.. ;)

Ha en mysigt kväll..

Kram på er






RSS 2.0