Fredag 5 feb 19:47

Oj.. de va länge sen ja skrev här nu... Förlåt.. ;)

Just nu är de inge bra... inge bra alls... Är kanon förkyld... näsan rinner, nyser och nu har ja fått feber oxå... Fan oxå!

I morgon är de dopfesten som vi skulle gå på. Men som de känns nu så blir de inget.. Orkar verkligen inte och så vill ja ju inte smitta mer alla andra som kommer. Jaja,... ni kan ju hålla tummarna att jag bli friks tills i morgon.. ;)

William har fått sin 5 månaders spruta för ett tag sen nu.. de gick jätte bra. Inge feber eller något. Sååå skönt... Den 17/2 ska han på sin 6 månaders koll, fast han blir ju inte 6 månader förrens den 22... =) jaja de spelar ju nog ingen större roll på några dagar.

Just nu ska badar min Willut.. Sen ska han sova.. O de ska ja nog oxå göra mycket snart... Ska bara dricka lite te och äta upp kladdkakan..;) Känner inte så mycket smak men ja får tänka mig... *asg*

Jo, har fastnat i Ghost Wisperer... Tycker de va såååååå dåligt förut.. men så blev vi utan tv kanaler.. eller ja... utom 1,2 o 4:an... så då kollade ja på de igen o ja... nu har ja ändra åsikt.. =) Tycker de är bra kul när man tycker att någon är pest och så kollar man igen och tycker att de är kanon..  hihi

Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0