Big Girls Don´t Cry..

Fergie- Big girls don´t cry.. jisses det är min favorit låt just nu. Har inte haft en sån på väldigt länge.. En som man kan lyssna en hel dag eller tills någon (typ min älskling) tröttnar.. Även videon är kanon bra.. =) Åååå..
Säger bra: LYSSNA PÅ DEN!

Love

Torsdag = Bingo

Tut bingo i kväll med svärmor och svärfar kl 19.00 i Högfors. Jag hoppas ju innerligen att det går bättre i kväll än vad de gjorde förra veckan. Tror de bara är ca 3-4 gånger kvar och sen är de inte långt kvar tills de börjar i Ställdalen.. Då är de varje söndag typ 12.20- 17.00... men då är de bara jag och svärmor. Mitt konstiga nöje här i skogen.. haha..

Är på jobbet som vanligt idag. Men mår inte helt hundra. Huvudvärk, men de kommer nog som vanligt ifrån nacken. Skit nacke och rygg...* klagar* Måste beställ en ny tid till massören så jag får akupunktur när han komemr tillbaka från semestern. Börjar bli riktigt jobbigt igen nu..

Tv:n gick sönder i förrigår.. *jippi*Aaaaa att allt ska gå sönder på samma gång. =(  Så Jimmy införskaffade en ny igår. Så medans han grejade med tv:n så gjorde jag ost och skink paj men en massa sallad.. *mums* Idag är de Jimmys tur att göra mat.. Han får göra mat när vi ska på bingo för de blir så stressigt när jag kommer hem fem och vi ska åka kl: 18.00. 

Tessan- saknar dig, de ska bli såå otroligt kul att ses igen.. =)

Snart lunch och en timmes rast.. ska upp till min daling här på jobbet och äta men romantisk lunch på hennes kontor..  ;) Elller ja, jag äter och hon svara i telefon och äter samtidigt..  En vän som hennes för man ju verkligen leta efter! Puss på dig..

//J

17 aug..

Ännu en dag på jobbet.... Men de är bara två timmar kvar nu som tur är.. =)
Har pratat med en "gammal" klasskompis hemmifrån som jag inte har sett på år och dar. Vi ska iafner och hälsa på och de ska bli så otroligt kul att träffa henne och hennes pojkar.  Det plareras grillning och sen Å-festen. Kan de inte vara 17 aug nu.. hihi Kanske man kan ta ett par timmar ledigt ifrån jobbet oxå, så man kommer ner lite tidgare. Tar ju ca 2-2 1/2 timme att åka. Är ju inte så mycket men de kan ju vara skönt att komma ner en stund innan man somnar av trötthet ifrån dagen. Jag hoppas inerligen att M & N kommer och grillar med. Skulle vara så kul.. *aaaaa* Kommer ju nästa att kännas som på gamla godtiden.. haha.. Eller jag förutom att jag har sambo och grejer nu. 

Det är rätt läskigt hur tiden går så fort nu för tiden. När vi 3 gick i skolan tycke jag tiden stog stilla och vips så bor man inte i samma kommun längre. Man är inte heller den person man var då. Varit med om så mycket på så kort tid. Men om man tänker så här då.... Om man inte har gått igenom allt som man har så hade ma inte varit där man är idag. Rätt enkelt igentligen, men (jag iaf) förstår de nog bättre när man har skrivit de. !? 

Nya mobil kom igår.. Änså länge är jag ju nöjd men har ju inte startar den ännu för den ska ju laddas 100 timmar.. nja kanske inte 100 men de känns så just nu. *fniss*

Ska in till Ludvika idag o kolla på kyl och frys igen. Se om vi hittar nå bra där och om vi inte gör de så blir de nog på onoff. Hade de bästa erbjudande..  Eftersom jag åker tåg nu förtiden så kommer min Babe och hämtar mig, han tar även med sin min mobil så jag kan roa mig medans han kör.. *;)

Jaha.. 15 min kvar till kafferasten.. *hmmm* 
Tatueraren har inte mailat ännu.. *suck* Ok jag är ivrig men jag vill göra detta nu..  Han ska skissa upp och maila över så får jag säga om de verkar bra.

T vi ses snart...



Jenny

Ny vecka

Ja, då var de måndag igen, är på jobbet som vnaligt.. Är själv idag igen. Det är ju helt ok igentligen men inte när alla bilar o en massa männsikor som ska beställa saker samtidigt som de brukar göra bara för att man är själv.
Ja ja.. Tur att man har hjärtat här idag iaf.. ;)

Helgen... ja den blev ju inte som vi hade planerat den. I fredag skulle va bara ta de lungt för vi skulle åka till borlänge på lördagen. Hmm.. visst.. Typ vid tio belv vi hämtade för att åka till ludvika o festa med några av de finaste vännerna man kan ha. =)  Hade kanon kul.

Men de blev borlänge iaf senare på lördagen..  Vi hade kanske de vi skulle ha. De är bra svårt att hitta kyl o frys till bra pris. *suck*
På kvällen kom de ett par vänner till, vi grillade och hade de bara mysigt. Sen gick vi till ansans o pizzan efter de. Det är ju inte direkt nå drag på en lördag.. haha ja ja.. va kul att se lite folk osv.

Planerar vår lilla resa hem.. Hem till byhålan.. Ska på å-festen och träffa en "gammal" vän från skolan, det ska bli hur kul som hellst.  Och så kanske man kan träffa några fler.. (Mia ska vi ses??)

Nej ska upp på kontoret en sväng innan man börjar fixa ordrar..

Hej hej!

Bingo, duttkrig, kexkrig, mm...

Oooo, äntligen är de snart helg! *jippi* Ja va så trött i morse så jag nästan inte kom upp, det är så hemskt att känna så när man vet att man verkligen MÅSTE. Fy o blä..

Igår kväll bar det av till högfors för tutbingo. Jag och min älskling Jimmy åkte. Möte upp kära svärmor och svärfar där. Började ca 19.00 och höll på till 22.00. Vann jag något??!! Nepp inte ett skvatt, men Jimmy vann en sverigelott iaf. Det är ju alltid någe. hihi Rebban konkade in sig i vår bil precis innan bingon började och under hela tiden vi spelade hade JImmy o Rebban "duttkrig", skit kul när man försöker koncentrear sig o höra vad utroparen säger. Jo, i mellanåt hade de kexkrig oxå.. *puckon* ;)

Fick mitt köksskåp igår oxå.. *shit va fint de blidde.. =)  Är såå nöjd, nu äntligen kan man ju få upp vingals, ölglas o hela kitet! Måste försöka komma på var jag har lagt kameran och få internet att funka så ja kan lägga upp lite bilder oxå.

Ja, fredag var de ja.. Är själv så jobbet idag. Rätt så jäkla skönt. Blir nog inte så mycket action i helgen, packa upp grejer typ. I morgon är de Simson maraton så de blir man nog o glo på.. =)

Ha en toppen dag!

Jenny

Semstern slut...

Jadå va man här på jobbet igen då. Två veckor går snabbt o speciellt när man har haft fullt upp som vi har haft de. Nu bor vi i nya huset.. =) Jag trivs som fisken i vattnet....!
Men de känns ändå lite tråkigt att ha flyttat ifrån de gammla huset.. Men de är ju så. Ett kapitel stängs o ett nytt öppnar. Både spännande och tråkigt..

Idag har jag även åkt tåg till jobbet. Det är ju inte illa de.. =) Tror de blev ca 400 kr som jag sparar bara för att åka tåg. Så de blir de i fortsättningen.

Har även en ny tatuering på G. När jag har gjort den så lägger jag upp en bild..

Nej kanske man ska ta o jobba lite..

Ha en bra dag.. //Jenny

Nu är de snart dax...

Jaha.. flytt på lördag då asså. OK.. de är ju så snart och de känns som om man inte hunnit packa allt.
Och så klart när de är flytt så kommer inte att internet funka på: 20-30 arbetsdagar som de så snällt talade om när jag gjorde en flyttanmälan.. *suck*
Men men..

Köket är helt färdig tapetserat så nu är de bara sovrummet kvar.. Just nu längtar jag bara till de är söndag. Så allt är klart och man bara har städningen kvar i de gammla huset. Fick igång både värme och varmvatten idag. *Nöjd* Vi måste ju elda oss till de nu. Det ska nog gå bara, bara man har kommit på hur allt funkar..

Nej.. lite jodgubbar o krypa ner till säng skulle sitta fint fint..

Så... Hej hej...

// Jenny

Shit...

Jaha en blogg alltså.. Ja vi får väl se hur detta går.. ;)

RSS 2.0