Snö...

     
                                                
Ja då va snön här och här för att stanna hoppas ja. 
Jobbar natt denna vecka, så när ja åkte hem i morse fick ja köra i 70 km/h för de snöad så mycket och dålig plogning.. Va ute med hunden för en stund sen.. o då såg de ut så här.. Casper trivdes alldeles utmärkt! hihi 

Jobbar natt som sagt och de är riktigt drygt, var nå otroligt trött, man de ska nog gå bättre i natt.. börjar 20.00 till 04.00..

Nej vila de ska ja nog ta o göra en stund..

Hej hej..
                                                   
       

.....

Tänder ett ljus för dig.
Grattis på farsdag..
******

hmmm..

Fyyy så tråkiga dom är.. ;)

2 nätter kvar..

Ja då är man snart inne på näst sista natten då. Det ska bli så skönt när man får åka en på fredags morgon och veta att man inte behöver jobba igen den dagen. =)
Natten till idag har gått kanon bra. Vi har plockat 16 kolli + plastat och allt som hör till. Vi va mycket nöjda när vi fick gå hem i morse. hihi..

Snöat har de oxå gjort i morse och under dagen, vet itne när de slutade eftersom jag sov. Men vi har fått en del iaf. =) Tycker de ska komma mer så Anna får lära mig att åka snowboard.. haha kommer att bryta armar och ben..  Men de ser så kul ut så nu jäklar jag ska lära mig.

Fick pelletsbrännaren idag. Märkte ingenting när de va här och lämnade den. När ja vaknade stog den på altanen..
Så i morgon ska den väl kopplas in o allt som ska göra med de där, så jag hoppas att på fredags morgon när ja kommer hem är de varmt och skönt till skillnad från i morse, fasen va de va kallt..

Nähä.. mat va de igen då, sen vila innan de är dax att slänga sig i bilen och åka tll jobbet ännu en gång. Yur att nätterna går fort.. =)

Hej hej...

Natten som va..

Började 20.30 på jobbet igår, stämplade ut 06.00 i morse.. fy fasen va trött jag va och de är ja fortfarande. Vaknade av katten 13.30, ja man har ju sovit bra dom timmarna.. =)  
Snart är klockan 22.00 igen o då är de bara att ställa sig och fortsätta plocka denna förbannade julmusten.. *urck*
Men de är bara 4 nätter kvar iaf så de är ju bra. Bara dom går fort så är ja nöjd.

Nähä, undra om JImmy ska få börja med pizzan snart så man hinner äta och så kanske vila en stund igen sen.
Längtar till fredag em, ska nog åka in till Örebro och börja köpa julklpparna. Kan bli skojj..

Mat va de, sen SOVA.. ;)
Sov så gott då ni som får...en annan får bråka med kartonger och julmust.. haha

Syrenen..

Idag har vi klippt ner syrenhäcken till iaf hälften, shit den va ju 5-6 meter hög.. Va tog de.. ca 5 timmar ... phu.. men nu är de gjort. Klart.. då va de bara att släpa bort alla ris som ligger  över hela gräsmattan. Ööö, de tar verkligen aldrig slut.. *suck*
Men när vi var klara med att klippa ner den så åkte ja, jimmy, C och S till klacken och badade, bubblade och bastade. De va väligt skönt efter denna dag.

Tror att jag tycker om badhus denna vecka.. haha.. va i klacken i början av veckan med A sen igår va ja med L,  i linde och nu idag.. hihi, men de är så mysigt. hihi.

Jobbet ringde idag.. ska jobba natt i en vecka, börjar på söndag kväll 20.30 - 06.00. Resten av veckan sen blir de väl 22.00-06.00 tror ja att de va. Så vi får se hur de går, ska bli intresant.. för jag ska vara på en helt annan avd denna veckan än vad jag har varit förrut.. Men de går nog bra. Lite kul att lära sig nå annat oxå.

Nähää.. krypa upp i soffan då.. dra ett täcke över benen och glo på film.

God natt på er. =)


Tessan ja saknar dig!!!

Till Malin, Niklas och Bebis..

Igår fick Malin och Niklas se sin son för första gången, efter all denna väntan. ;)
Jag är sååå glad är er skull! Han är så underbart fin. =)
Stort grattis till er er båda.
Älskar er och jag önskar er all lycka i världen!

Puss o kram från en stolt Jenny. =)


RSS 2.0