Usch... måndag..

Usch.. måndagar... finns de en jobbigare dag? Man vet att man har en hel vecka framför sig.. Men denna vecka är iaf en dag kortare, så de är ju bra. =)
Får se när man kommer hem på valborg, kommer att missa brasan iaf.. eller ja när de tänder den. =( Lite synd för jag har ju aldrig firat i kopparberg förut.. jaja.. är hemma senast halv elva.. och på fredag jobbar ja som vanligt. Men de är nog en hel del som gör de tror ja.. men bara 6 timmar.. ;) så de är ju kanon..
 
Idag innan jobbet gjorde ja inte mycket, tvättade och sen dog de lungt..
Pratade med min älskade Tessan oxå.. =)

Näää.. har nog inget mer att tilllägg just nu..

Hej hej



Shopping på kupolen..

Hittade en klänning och en kofta som ja ska ha på mig på Jenny och Fredriks bröllop. =)
Den ser svart ut på bilden med den är choklad brun.
 




Parfymen fick oxå följa med hem.. ;)




Sen hittade jag en sån fin väggklocka, som blev så bra i köket så.. *L*




O så lillkissen.. ;)




Parfym

                            



Den här ska införskaffas så snart som möjligt.. ;)

Nya...

Jahapp, man har alltså fått sämre syn.. Så de blir alltså nya glasögon.. De va 3 betala för 1 erbjudande så det tog jag. =) Så de blidde solbrillor som är slipade.. kommer nog till andväning. ;) ja o så två vanliga.. haha
Anka och ja hade de mycket roligt i stan, va en perfekt dag helt enkelt, när ja kom hem gick vi över till våra goa grannar och drack kaffe och några öl. Tur att man har bra grannar =)

Nähä.. börjar bli trött eller ja kanske ska säga övertrött, fick inte sova mer än 3-4 timmar idag för lillkatten va och bårkade, busade, pussades hela tiden.. Det är jätte mysigt men ja ville och behövde verkligen sova.. jaja.. får sov inatt. Just nu håller hon på att skäller ut sin leksak.. *haha*

Sov så gott och ha en bra fredags kväll. =)


     

1. Baltiz när han va liten  ;)
2. Baltiz stor kisse nu.. *L*


Hej hej

Haha

Jo ja glömde berätta.. haha
Ja fick ett sms att JImmy i går morse att han hade punktering på cykeln.. Så han fick gå till jobbet..
När ja kom hem så va jag ju tvungen att kolla på däcket och ja de va ju helt tomt.. *asg*
Min dag va räddad... hahaha Jag tyckte de va hysteriskt kul.. ;) Men har super bra humor när man jobbar natt, iaf jag.. *L*
Så de fnissade jag över när ja borstade tänderna innan ja gick o la mig... ;)
Men ja va inte länge glad för Jimmy berättade att de hade ätit tårta igen på jobbet.. Det va två st, en prinsses och en choklad.. Och jag ifrågasatte varför han inte tog hem en bit med choklad tårta till mig.?!? Han tittade på mig som bara han kan och halft idiotförklara mig... (typ samma blick fick jag av N och J när de hjälpte Jimmy att bära om min antikabyår som ja köpte för 1200kr, bliiigt i mina ögon) 
Vi åkte förbi hans jobb på väg till tippen och ja tyckte vi kunde stanna.. ;) De tyckte Jimmy med och fnissade o så körde han förbi.. =(
va då sugen på choklad..


Sista natten..

Va inte nå trött när ja kom hem i morse.. inte alls, vred och vände på mig tills kl va halv åtta.. Men när ja väl somnade så sov ja så bra så.. =) Inte ens lillkatten kom och väckte mig idag. *skönt* Vaknade bara en gång vid elva taget och då låg hon och sussade på Jimmys kudde. *så söt*  Baltiz han var ute han.. han går ut när jag kommer hem.. Inte nå social alls.. Dagen va bra.. ja dom timmarna jag var uppe.. haha.. Åkte till tippen, skönt att få de gjort iaf. Planerar att åka till plantagen eller något i heögen så ja kan köpa blommor. =) Sen blir de att greja i trädgården om det är fint väder vill säga.

Har känt mig hänging ett par dagar, nysigt var och varanan minut käns de som och haft ont i halsen. Men i morse när ja kom hem letarde jag rätt på echinagard sugtabletter, tuggade i mig ett par sånna och när ja vaknade har jag tuggat dom så ofta man ska göra första dagen.. Och jag mår faktigt mycket bättre! Så skömt, för jag har verkligen itne tid att blir sjuk, och mycket mindre råd till de. Har bara 5 veckor kvar nu på mitt kontrakt..

Vi har börjar titta på ny ytterdörr och de blir fan dyrt.. för vi måste ha en såndär sido grej.. vet inte nå va de heter, men de är fönster och sånt som sitter breved dörren. Vi har ju tegelhus så man vill ju inte börja greje för mycket.. jaja de löser sig. =) Japp sista natten. Ska börja skriva in prover nu.. Kl 02.00 blir de pizza.. guu så hälsosamt.. *Asg* men vi får ju itne grilla längre så då blidde de pizza..

Sov så gott!
Hej Hej

Natt....

Det som är så skönt att jobba natt är
1. det är så fint ute när jag åkter hem.
2. Jag får sova hur länge och hur mycket jag vill när ja väl kommit hem.
3. Pengarna.. helt klart. =)
sen är nog inte så mycket mer... haha
När jag väl kom upp idag så har ja tamefasen inte gjort något.. Suttit i soffan och glott på tv, räcknat ut hur många dagar ja jobbade förra året så ja kan skriva de på deklarationen som snart ska in.. tror aldrig jag varit så sen med den som jag är iår..Eller nja, de fanns ju en tid då jag bara sket iden oxå.. Men det har ju sina förklaringar..
Jaja, bara den kommer in till nästa vecka e ju ett +..

Just nu är de lungt på jobbet, väntar på att kl ska bli 02.00 så man får gå och ta sig sin macka.. =)Sen efetr rasten är de full rulle ett tag framöver igen.
Nu är de bara 2 nätter lvar på denna vecka och de ska bli så skönt att få lite ledigt i helgen.
På fredag kl: 14.00 ska ja in och kolla synen, tycker jag ser suddigt så det är lika bra att kolla. Anka ska me in som sällskap. =)

Måste bara tala om att jag har tittat en så underbar blogg. Det är en tjej med familj som bor i Thailand ett tag. Det förgyller verkligen mina dagar och nätter att läsa den. =)

Natten låt är: Jason Mraz - Im Your´s, kanon låt. =)


Hoppas att ni sover gott..
Hej Hej..

Den ni.. ;)


Hmmm

Här har ja inte skrivit på ett tag ser jag..

Det har varit en jobbig vecka de här.. Jobbade till och med tisdag, onsdag morgon 06.40 satt ja på tåget hem för den stund som vi så många dragit oss för. K´s begravning. Det va så fint och så sorgligt (som de alltid är så klart), gät som ett barn som vanligt. Jag såg paniken i fleras ögon och det är en hemsk syn för jag vet så väl hur den känns. Var även en jordfärtninge eller va de heter.. Så vi va ute o blåsten. Men solen sken när vi kom ut och den sken nästa hela tiden när vi tog ett sista farväl av vår älskade K.
Efter begravningen var de fika i L, K´s sista fika sa de. *usch* ja hatar verkligen detta, se min vän och hennes familj gå igenom detta. Vill att ingen ska behöva gör de.
Åt senare middag med min vän, va skönt att få prata med henne och träffa henne lite längre stund.
Åkte hem på torsdagen, va hemma vid sex taget.. Va inte allt på humör för något och på allment tjurig... Men de är ju inte så konstligt igentligen... det sitter fortfarande, kommer att gå över, men inte ännu.. sen..




Det som va kul med denna resa va at jag fick träffa hela famljen som jag inte ofta gör. Men jag får snart se dem igen, den 24 maj.. =) Då blir de bröllop.. Ska blir så kul att se J och F blir make och maka.. =)

*All lyckönskningar till er*


Nej nu får ja snart åka hem och sova...

Hej hej...från en inte så pigg jenny...



21.00 i kväll..


image27

Jag tänder ett ljus kl 21.00 i kväll för Engla och hennes familj.
 Tankarna går till er, er smärta, er saknad och er tuffa väg som ni har farmför er.

Hoppas

Om allt går som det ska nu... Så blir de Thailand i vinter. 1 månad.. typ.. =)
Så nu håller jag tummarna
..



Idag efter jobbet så åkte vi till klacken och bada, sola och basta.. =)
Det var så skönt och nu känner jag mig så lungn igen. Att de lilla gör så mycket.

Trött, less..

Usch... idag är de bara klaga tror ja..
Kroppen bara skriken efter en natt med god sömn, drömer för mycket sjuk.. Så trött i huvudet och i kroppen.. Less på vädret, vill åka utomlands och vara borta ett tag. Slippa allt, tänka på något annat än jobbet, räkningar o sånt..
Är less på att jobba på helger............ *suck* verkligen en gnälldag...
Ont i kroppen, fryser, allment blää..
Vill ha en förändring, tycker inte när precis allt går på rutiner, de är ju så förbannat tråkigt...

Ska iaf försöka få med mig Anka till klacken i morgon.. efter jobbet så klart.. sola....
Kanske känner man sig bättre efter de.. brukar funka iaf.

Hoppas att ni har en bättre dag...

Ledig..

Äntligen ledig i två dagar.. =) guu va skönt, men nu e snart bara en dag kvar.. =( sen är de dax att gå på nästa skift.
Idag har ja varit i Ludvika, har lunchat med Anna.. va mycket trevligt.. hihi Hittade även kläder som ja ska ha till begravningen.. skönt, ett bekymmer mindre.

Annars är de väl som vanligt, jobbar, e hemma.. fått hem kläderna ifrån hm idag (som ja skickade en retur på) så nu passar de fin fint.. =) de är ju kul att skicka tillbaka när man ska ja mindre i storlekarna.. hihi

En vecka kvar sen bär de av till mamma, sen igen dagen efter för ja ska jobba. Sen är de slut med 4 skiften (hoppas ja iaf) eller som de är sagts nu.. Då går de över till vanliga 3 skift. Bättre de så man är ledig lite på helgerna, för de är ja inte alls nu.. =( Men men.. pengar blir de iaf. ;)

Nej nu ska ja lägga mig i soffan och läsa min bok... Nu läser jag Linda Rosings bok.. Den nakna sanningen



Måste rekomendera boken ja läste sist : Bekantas Bekanta av Mats Strandberg.

Camilla är drygt 30 och före detta fotomodell. Det är 1990-tal i Stockholm och hon har inga pengar. ingen karriär och ingen trygghet. Men hon har en plan. Hon ska få tillbaka mannen som hon en gång svek och hon ska förverkliga sin dröm om att bli popstjärna.
Främst hindret på Camillas väg heter Lilly, en ung tjej ifrån landet som just har flyttat till Stockholm för att bli känd. Till varje pris.
Mellan dem står Daniel- Camillas bäste vän och Lillys bror- en överviktig drag-queen som tvingas inse att hans egen syster inte längre är den blyga och tystlåtna flickan han växte upp med.



 

Hej Hej

RSS 2.0