Vill ha!

Vill ja en Migra-Cap Migränhuva!! Ge mig 690 kr så ja har råd att köpa den.. Give me give me.. o om den funkar är den ju guld värd! Iaf för mig..



Migra-Cap® är utvecklat av personer som lider av migrän för personer som lider av migrän. Med en kombination av kyla och totalt mörker för att ge smärtlindring vid migrän och de flesta typer av huvudvärk. Denna 2 i 1 lösning är unik för migrän-mildrande produkter.


Lycra mössan täcker hela huvudet (och speciellt ögonen) och är fylld med speciellt utvecklade gel-kuddar som är strategiskt placerade för att ge tryck på de områdena på huvudet som känns mest vid intensiv smärta. Ergonomiskt utformad för maximal komfort och tack vare dess flexibla material så passar huvan alla huvuden och kan användas av personer med både långt och kort hår. (Ett hål på baksidan av huvan tillåter att personer med långt hår kan låta håret hänga utanför för att ge maximal effekt med tryck på de rätta ställena.)

Migra-Cap® kan förvaras i ett vanligt kylskåp eller frys. De speciellt utformade gel-kuddarna är skyddade så de inte fryser och bibehåller därmed sin flexibilitet. Denna huva finns för tillfället i fyra olika färger: svart, blå, lila och mörkblått. Alla huvorna har svart foder för att hålla ute allt ljus.

Migra-Cap kan även användas till:

· Spänning-, Stress- och Sinushuvudvärk

· Feber

· Personer med MS eller Polio

· Gravida kvinnor

• Sportskador med blåmärken, svullnader (Populärt för kampsport)

Så här ser den ut:

                          



Bilder och text är ifrån eleven.se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0