Hmmm

Det gick kanon lätt att byta den sista spindelleden.... kanske lite för lätt... för besiktningsmannen talade så snällt om att de va en till som va tvybgen att bytas.. *MORRRR*
Jahapp.. ringer till biltema i Borlänge, karlstad och västerås.. nepp inge hemma tar mellan 2 veckor till 6 månader att få hem. Problem med leverantören.. Till Örebro gick de inte att komma fram.. Jimmy lyckades tillslut och dom har 5 kvar! Så Jimmy kompis ska ta med en hem idag.. Tur är väl de. Den kostar 749 kr oxå.. *jipppi* HATAR BILAR!
Från att byta 3 st så är vi uppe i 5 st.. Mmmm de är inte alltid kul..

Nu ska ja äta lunch.. (en sen en)  Magen kurrar..


Hej hej så länge!

God morgon, god morgon

Sovit gott?? =)

De har jag.. mestadels iaf..så ja ska inte klaga..
Jaha, vad händer denna mulna dag. Ska upp till Oscaria och interjuva henne med två tjejer ifrån "skolan", sen blir de att skriva på min "uppsats" om motivation. 
Fy va grått det är ute och det börjar säkerligen att regna när ja ska gå ut. Ska leta fram ett paraply tror ja, lika bra att vara förberädd.. Jimmy är i morrgårdshammar och meckar bil.. fy fan va jag inte tycker om bilen juts nu.. (igen) efter att han blev klar igår med alla 3 spindelleder så såg han ju att han behövde byta en till. Ja, biltema nästa.. så han åkte väl typ vid sju taget i morse för att vara i borlänge ått när de öppnade, åkte sen till morrgår och fixar bilen efter de ska ha besikta. Så nu måste bilhelvetet gå igenom! *morr*

Så håll tummarna nu! =)

I morgon är de valborg. Har ni några planer??
Vi ska grilla med E, P, G och D. Så ska vi kolla på brasan med så klart om de nu inte regnar.. Efter de blir de nog guitarhero för hela slanten.. haha Ska bli kul.. =) Ska försöka ta nå kort som ja ka slänga ut här.. Oo ja önskar verkligen att det är sol och varmt i morgon så man kan sitta ute en stund iaf, jaja men vi får se..

Undra vad bebisen gör där inne i magen.. haha.. Tror den gympade eller något, shit va magen hoppade och Jimmy kännde nästa alla sparkar. =)

Jahapp dax att göra sig i ordning för att gå upp på byn.

Ha en bra dag nu! =)



 


5 år

Idag har jag haft mitt körtkort i 5 hela år.. De ni! Shit va tiden går.. =)

Är hängig idag, mår bläää, ska sova igen.. nää fy.. inge bra dag.. *usch*

Dragspel




Johnny köpte ett jätte fint dragspel igår oxå.. =)
Nu ligger han ute på internet på försäljarens hemsida.
http://home.swipnet.se/kagstrom/


Hurra hurra hurra!!

Idag fyller min goa moster Kicki 60 år!
Hurra hurra hurra.... =)








Gäsp..

Nu är vi hemma igen i strängnäs efter en hel dag hos moster och kusin. Det har varit jätte trevligt idag =) Vi åt smörgåstårta som va jätte god sen tog de fram en ENORM tårta. Som va så god så.
Fick en nalle oxå, eller bebisen fick den.. *hihi* Det finns två nallar där som jag alltid har tyckte mycket om. Specillet som barn och nu fick jag den ena. Blev jätte glad den är sååå fin, ska lägga ut en bild på den så ska ni får se. Har funntis så länge ja kan minnas.=)

Nu grillar de för fullt här på bäckvägen. Jimmy spelar gutarhero som en tok.. jag sitter här jag vid datorn som vanligt.. haha.
Bebisen har grejat hel dagen, fått mycket gott idag så den är nog nöjd. haha..
Efter maten blir de nog ett bad och sen god natt.. jag är helt slut! Men har haft en kanon dag, suttit i solen halva dagen så jag har fått lite färg. =)

I morse efter jag hade duschat fick ja sitta ute i solen så fixade mamma fötterna på mig. De va ju kanon skönt, morgon sol och sen någon som fixar fötterna och så fick ja massage på slutet.. nice nice..

Nej ni kära vänner. Nu ska ja slänga mig i soffan och invänta maten, guu va man blir bortskämd när man är här.. ;)

 

I morgon åker vi hem till Koppis!




Ha en mysig lördagskväll! Puss på er!!

Morgondagen

Hej hallå bloggen!

I morgon bär det av till fjärdhundra, till min moster och kusin. Moster fyller 60 år på söndag så i morgon blir de kalas med smörgåstårta och grejer. Ska bli jätte roligt att träffa dom =) nu va det ett tag sen.
Hittade en lång sommarklänning, en kofta och att par örhnängen idag, ja just de 6 par strumpr oxå. Kanon bra.. hihi Då kan ja kasta alla strumpor jag har hemma, dom är på sista refrängen kan ja tala om.. Vädligt nödvändigt vetande va?? ;)

Ja då är de snart maj, va ska ni göra på valborg? Själv vet vi inte riktigt. Blir kanske grilla med E och P, men ja undra vet någon om det blir någon majbrasa i byn?? Säg gärna till.. =)

Nej nu ska ja masa mig i säng.. sov en stund.. =) Oooo i morgon eller på söndag ska ja få min fötter fixade av mamsen, det är kanon att ha en mamma som har jobbat som fotvårdare.. De ni!! inte illa va.. haha



Sov sågött!


Rolig vetanade för mig..

Hihi
Fick denna upplysning av mamma idag. =)

Du är född på Löwenströmska Sjukhuset.

Ditt nummer var 1535.

Du är född 27/8 - 85. Kl. 20.09

Din vikt var 3.770 och din längd var 49 cm.

Jenny Theres Carlberg.

Ja där har ni mig.. haha.. ;)

Nu sussa kudden!



Sov så gott!

God morgon!

O det är sol sol sol idag. =) Fast jag vet inte hur varmt det är ute, men va fasen.. det är ju sol iaf.. ;)

Vill att de ska vara varmt och skönt nu. Det stog på löpsedlaarna att vi ska få en jätte varm försommar, då tycker jag att den kan komma nu, för igår när vi skulle till tippen så kom de lite snö och de va svin kallt.. *burr*


Ha en mysig dag, nu är de frulle time.

God natt!

Nu ska ja ta och borsta tänder och sen krypa ner i sängen och kolla på Brothers and sisters.

Avslutar denna blogg dag med bilder på mina små älsklingar! Snårrpan, Baltiz och Casper.. ;)

     


Sov så gott och dröm sött!

Skit bil!

Dumman bil att vara dum.. Avgassystemet mår inte bra, det som är fram, vet inte riktigt var felet är men de låter som om vi åker värsta rallybilen.. =/  (Det är främre avgasröret, frågade jimmy)
Vi till mekonomen och kollade om de hade något hemma men nej, och de va till och med slut på deras centrallager.. *grrrr* Biltema har inga, suck och pust. måste bytas så det inte släpper helt.. och priset på mekonomen va ca 1.200 typ.. så de va ju inte en billig grej..

Annars har dagen varit bra, varit till tippen för att slänga 5-6 rötter som jimmy grävit upp.  Va in på ljung & co i luddis och kollade efter en klänning till bröllopet i juni, men näää.. hittade inget och jag vet ju inte hur stor ja är de heller för den delen, men kika kan man ju.. =) Prövade några, men nä fy, antigen va dom stora som hus på mig eller så va tuttarna i vägen.. Vilka problem va.. *asg*

Idag va de en kille här och mätta 3 st fönster, ska sätta in persejener (vet inte hur de stavas), ska bli riktigt najs.. =) Bebisen får i sitt rum sen vår sovrum och gästrummet.

Nej tvätten kallar, den hänger tyvärr inte upp sig själv..

Söndag..

Solen lyser =) Det är väl bra härligt att se att solen lyser när man vaknar? De tycker jag, blir på så bra humör på en gång.

Gick in i räkans rum och fyy va jag läntra nu. haha det är itne bra att ha en massa saker framme. ;) Men de är fortfarande något overkligt att det är vi som ska en liten bebis där snart, dagarna och veckorna tickar på för fullt nu tycker jag. På onsdag går jag in i vecka 23. Då är de snart dax för att gå till barnmorskan igen =)
Ska ta lite kort på alla saker vi fick hem igår så ni får se.

Nej känns som om de är frulle time nu.


Ha en toppen dag i solen!!

Tävlig..

Jag är med och tävlar om en sååå snygg väska som jag verkligen skulle vilja ha. =)

Länken till tävligen är: http://alltomthehills.blogg.se/2009/april/tavling.html?_tmp=2142e4765c96a6a123ccef219d0623a79a4ff4bf

Håll tummarna nu! ;)

Hemma igen =)

Hemma igen efter några timmar hos svägerskan. =) Alltid lika kul att åka dit.
Har fått (köpt) så mycket fina bebis saker nu så nu är de banne mig fullt i rummet..*asg* Får hoppas att vi får en flicka.. hihi massa rosa kläder. ;)
Men nu har vi iaf bilbarnstol och mycket där till. Känns jätte skönt, slippa funderar på sånt. Har sorterat ut den del nu, flickkläder i en påse (eller typ 3 ;) och neutrala ligger i byrån.

Fint väder har vi haft det oxå.. härligt härligt! Fast ja tycker att de har blåsigt bra kallt.. *burrr* jaja.. tänka sig snart är de 1 maj.. =) Fy va tiden går fort.

Nej nu ska ja ta och slänga mig på soffan en stund.

Hej hej så länge! =)


 


Sol idag =)

Äntligen.. sol sol sol.. =)
Det kanske inte är så jätte varmt med det är sol, jag är nöjd! haha
Håller på att laga mat, blir pasta och pastasås (burksås). Efter det ska vi åka till lådan och köpa en matta.
Sen vet ja inte va som händer..

I morgon ska vi åka till Jimmy´s syster som fyllde år igår, tårta time.. nice nice..

Fick även ett mycket roligt brev igår. =) En bröllopsinbjudan! Ska bli så skojj så att se min sis få sin Göran.



Ha en mysig dag nu!

God morgon!

Ja då va påsken helt över och det är en vanlig vardag igen, fy så tråkigt.. =)
Snart snart äta frulle och sen ge mig i väg för träning och efter de communicare.
Idag är de grått och trist väder me.. De ska ju vara sol sol sol.. hihi Men de är skönt att de är en kort vecka iaf.

Nä, bästa att sätta fart!

Ha en  trevlig dag nu!!


Glad Påsk!

Hemkommen från ställberg. =) Nu ska ja ut och tvätta bilen.. hihi Sen blir de nog att sitta på altanen och njuta av vädret, kanske blir en promenad med..

Ha de bäst!


Kvällen

Kvällen blir: Kolla på Berg flyttar in om 10 min, pyjams på, sen blir de väl någon film.. Ja efter de blir de väl god natt.. Fy fan.. va livet ändras.. haha.. Inte för jag har något emot de.

O shit måste fixa, de börjar snart!

Ha en mysig kväll!!



Långfredag...

Ja då va påsken här. =) Vi har varit på en promis till gärdet och tillbaka. Är så skönt ute nu så, känns att  våren är här!
Vet inte vad som händer mer i dag, rätt skönt me med. Men, hmmm vill göra något..
Jaja.. får väl se vad dagen har att erbjuda.
I morgon blir de påsklunch hos Jimmy´s föräldrar. Ska bli gött de.

Nähä.. ska försöka komma på något att äta..


Hej hej! ;)

Magbild..

Japp, två magbilder blir de idag. =)
Jimmy tyckte att ja va ju tvungen att ta ett kort när ja sitter oxå.. De syns ju massor då.. *ojoj* Så ja, jag gör väl de då..

   

Nu väntar ja på Linn, fika time.. =) Fast ja fiakde ju just precis för Anka va här oxå.. hehe.. Gött.. ;) Undra på att magen sväller..*Asg*
Va på sjukgymnastiken i morse med.. sen kyrkogården med Anka. Ska göra klart uppgifterna oxå sen. Har börjar med det står stilla just nu.

Fick ett litet spel på bloggen igår så ja tog bort de.. haha så vi får se hur den blir tillslut.

Om några timmar blir de grillat! *tjohohoho*


Ha en mysig eftermiddag!

Hmm

Ja då har man lyckats gör om allt igen då.. haha
Får väl se hur de blir denna gång. Ni får ha tålamod.. ;)

God natt!

Galet..

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 8 apr 2009.

Din graviditet startade Ons 19 nov 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 3 dec 2008 (ägglossningen).

Du är på dag 141 av 280. (50,4%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar (v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 25 aug 2009
Du har 139 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen:
Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret:
Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.


Taget ifrån min sida på familjeliv.



Tycker de går rätt fort nu. =) De gör absolut ingeting. hihi

Funderar över o ja ska ge mig in på och göra en ny desing på bloggen, vet bara inte om ja orkar.. haha För de är ju såå jobbigt att göra. =)
Näää.. får se.
Hänt idag då? Varit i luddis och handlat de sista inför påsken. *usch* tycker de är såå trist att handla mat! Någon som håller med?
Sen håller jag på att skriva en massa uppgifter till Communicare. Håller hjärnan sysselsatt iaf och de är ju bra.

Nä, nu blir de sängläge. Ska kolla på tv en stund och sen fortsätta på min bok.

Sov så gott raringar!

God morgon

O fy va trist väder det är i dag då.. *morrr* skulle vara bättre om det va lika fint som igår då solen sken för fullt.. jaja blir kanske bättre tilla i morgon.

Då är de snart påsk då.. Va ska ni göra? Vi ska nog inte göra så mycket. Äta hos Jimmy´s föräldrar på påskafton typ.. Sen blir de nog bara att vara hemma.. skönt de med.. =)

Med magen är de bra, de sprattlar och de far i hela magen känns de som.  :) Det är bra häftigt att känna... *L*

Nej nu ska ja ta och äta frulle och sen göra mig i ordning..

Ha en underbardag!

 

1 April

Äntligen är april här! *jippi* Vad vi har längtat.. haha.. nej då, men nu börjar snart våren. Ska bli så skönt. Solen värmer bra idag, kanon då smälter snön lite fortare. =)

Hur blir er dag idag?
Själv inväntar jag Jimmy för att åka till luddis. Ska besikta bilen.. =/ Håller tummarna för att de inte är nå fel., fy tycker de är lika drygt varje år..

Ja så vår vi se ifall man bli nå lurad idag då? *hmmm*

Tycker tiden går så fort nu. Fasen nästa veckan är de ju påsk. Sen händer de något varje hekg nu efter påsk o sen är de valborg. Det gör mig inget att de går fort.. =)

Ut i solen med er nu!


Ha de bäst!




Bjuder på en bild på halva mig och Jimmy.. haha..
Han tycker jag är dryg.. ;) Som vanligt.. *asg*

RSS 2.0