Måndag = regn

Va trist det är när de regnar.. eller hur?
Men de är rätt skönt i luften efter och de behövs väl för potatisen.. *hahaha* Märker redan nu att de börjar bli mycket grönare ute bara för att lite regna har kommit ner..

Va händer i dag då kära läsare? Ja ska snart ta och åka iväg till min kurator. Har varit på "skolan" idag, gick kanon som vanligt. Lite trött va ja allt när ja skulle upp men jaa de är ju ändå måndag så.

Bebisen sparkar som f*n i magen, hela magen hoppar och studsar ser de ut som. =) Den flyttar på sig ibalnd med.. ojoj de är ju skumt så de finns inte.. men de är bra roligt på samma gång.. Blir så full i skratt.. Då kan man ju bara tänka sig vad det är för en livlig krabat som kommer ut sen.. *ojojoj*

Vi sitter och funderar på namn.. det är bra svårt. För man ska ju va sams om de.. de är de svåra för oss.. hihi Kom gärna med förslag! =) Ni som har barn som läser denna blogg, hur kom ni på ert barn/barns namn?.. =) Tips kanske?

Nej dax att duka av lunchen och åka, sen hem och göra uppgift!

Magbild kommer under dagen.


Hej svjes!

Kommentarer
Postat av: The Hills Fanblogg.

Nu kör jag igång en dubbel tävling på bloggen, där du bland annat kan vinna body butters och en Balenciaga motorcycle bag! Anmäl dig till din favorit, eller varför inte vara med och tävla om båda?

2009-05-04 @ 13:56:37
URL: http://alltomthehills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0