Operation...

Nu när ja sitter här och inte är så kaxig kan ja ju berätta om min op.. =P För den som är intresserad vill säga.. ;)

Onsdag em kom mamma upp till oss. Mycket trevligt.. =)
Jenny är lydig och gör som de står på pappret jag fått av op.. Duscha innan op dag. Yes, avklarat.
Upp i tid på torsdags morgon, duschar igen.. Fasligt va ren man ska vara.. ;)
Åker till linde och går till Öra, näsa, hals avd. Får vänta en stund sen får ja träffa läkaren som ska göra op. Han va frågade igen varför jag ville ta bort dom. Fick ingen bra känsa av han måste jag säga.. jaja... upp till avd där ja skulle spendera min dag. Tur att mamma hade köpt sig en Ipad.. så hon var road hela dagen.. Eftersom ja sov mestadels..

Tror vi va på den avd strax efter åtta. Fick byta om på överkroppen och så fick ja blå foppisar (fejkisar med). Tror jag hade dom på mig 1 grr. Gick i strumplesten.. =P

Fick ligga i ett barnrum. =) Inte illa. de va jag och en tjej till.. Kanske va 14-16 år? de va fint att få barnrum, för vi hade ett rum. De andra låg på rad och hade bara skynke emellan så jag var nöjd.

Runt tio fick tjejen breved åka in på op.. då sa sköterskan att när hon är klar så ska de bara städa lite så var de min tur! O då blev ja nervös.. usch.. har aldrig blivit sövd förut... jaja.. tjejen kom tillbaka efter ca 45 min.. Lilla jenny fick lungnande.. Men dom sa att ja fick en sån liten dos att ja kanske inte skulle känna något. Men susig i huvudet blev ja. Roligt en stund.. Men såg ja den där narkossköterskan.. han kom närmre och närmre och ja din tur så glatt så.. Hmmm tänkte ja.. Och talade om att ja tänkte rymma.. ;) undra hur många gåner han har hört den. Mamma sa hej hej ses sen! Jo hej då sa ja o åkte iväg.. inga glasögon på så ja såg fan itne sett skvatt.. ;) Ner till op, fick gå in sista biten och lägga mig där.. De va mycket trevliga tycker jag. Spände fast benen och högerarmen så den inte skulle fara all världens väg när ja somnade sa hon.. jaja tänkte ja.. gör så du.. !!  Andades i den där masken som ja de luktade blä i. Fick en spruta o så väntade de ett tag. Hörde att de sa att ja var nötallgeriker så de skulle söva mig med något annat?!?
Sen sa sköterska ses om en stund. Sen kommer ja inte ihåg nå mer. =) Fint! ;)

Uppvaket:
Helt ok..  Kommer ihåg att de tala om för mig att ja va tillbaka. Sen vakande ja 12.30. Vinkade åt den snälla sköterskan som hade mig o tjejen breved. Sen vakande ja 13.30 då frågade hon mig om ja villa gå på toa. Japp ska ja.. ska ja gå ut frågade hon när ja hade kommit hit.. Nepp.. du ska va kvar! =) Man är ju itne stabil direkt.. men de gick fint. Fick godkänt.. haha.. Sen fick ja glass, piggelin. O där någon gång kom Mamma in.. vet inte om hon varit in innan heller för den delen.. ;) Men hon sa att ja skulle säga till om ja ville något så skulle dom hämta henne annars så fick ja sova.. O de gjorde ja.. Sittandes.. =P Vakande av att tjejen breved fick åka hem.. Hej hej vinkade ja.. Hoppas att hon mår bra nu =)
Sen hörde ja mamma fråga när ja fick åka hem. 17.15- 17.30 sa dom. Jippi tänkte jag =) HEM!

Hem, hade inte direkt ont alls.. tog mina tabletter o så gick ja snällt o la mig åtta.. va väl hemma vid halv sju tror ja.

Dag 1:
Inge kaxig.. inge ont men tjockt, svullet o smakar pekel i munnen.. Mår illa.. vill rapa men ja kan inte riktigt.. =/ Mycket luft i magen och dricker ju bara vatten, nyponsoppa och alvedon.. de "kluckar" i magen.
Sover 4 timar på em. Somnar sju på kvällen igen.. Sover nästa hela natten.. jobbigt att vakna, svårt att somna om..

Dag 2:
Sovit dåligt, men tungt... Samma som dan före men ja kan prata bättre. Ångrar mig något.. ;) Sov på em och somnade tidigt på kvällen.. Dagarna går så sakta. Svullet, tjockt i huvudet.

Idag:
Hemsk natt. Vaknad o de har gjort så ont, ont i huvudet och till öronen.. =/ orkande inte gå upp på toa... visste kanppt var ja va... =/
Men.. morgonen kom, tog tab och bara satt.. Bättre blev de. Sov 1 timme på dan, eller mer dvala.. Ätit banan, makaroner och känns mycket bättre i halsen. Men de gör ont upp till öronen om tabletterna råkar "värka" ur innan ja fattar att de är dax för ny dos. Men mår bättre.

Håll tummarna för att de är bättre i morgon och att ja får sova i natt!

Just nu så är de inge kul alls.. En liten op, men hemsk efter. Men de blir ju bra sen. De är väl bara att genomlida helt enkelt. Sen har ja hört att de är värre när man gör detta som vuxen?!? Kanske..

Då är de bara att vänta på att sårskorporna lossnar då.. o jag kan ju tala om att jag har den sämsta andrdräkten i välden! ;)

Hej hej så länge! Dax för alvedon och sen sängen tror ja.. =PRSS 2.0