------

Blivit arblös igen då.. *suck* tycker detta är så jäkla trist.. hmm.. visst första veckan e ju kanon bra, men sen, blir ju att klättra på väggarna. Satt och glodde på ams.se, de finns ju fasen inga jobba som ja kan söka. *fan* men så är de när man inte har nå "hel" utbildning.  *blääää* Bara hoppas på att få komma tillbaka till bryggeriet så fort som möjligt så man slipper gå på a-kassan. Jo, kollade oxå när arbförmed har öppet här hemma. ja du.. *suckar ännu mer* De står på hemsidan att de itne öppet för inskrivning förrens på onsdag..... o när ska man gå dit igentligen.. Jo den första arblösa dagen och de e de ju inte på onsdag. Ska ring till kundtjänst i morgonbitti och prata med dem och får säkert ett psykbryt, de brukar man ju få..
Nej, nog klagat!

Har börjat måla den fula hallen.. =) Äntligen.. har målat alla lister och runt dörrar så i morgon blir de väggarna. Ska bli skönt när de är klart för de e ju så ful så man blir o må illa när ska till sovrummet. Men nu blir den beigeaktig iaf.
Så där ser den ut just nu... *usch*




Va iväg till Linde idag och firade Linda.. =) Å bytte julklappar, lite sent men men. =) Fick även träffa en såå söt liten tjej som va på besök med sina föräldrar och syskon. hihi


Ska iväg och klippa mig i morgon.. *nice nice* Får se hur de blir, kommer nog hem med lugg som vanligt, säger varje gång att ja inte ska ha de igen men va händer.. haha  Ska träffa Anna oxå , fika o sånt kul.






Skänker massa med kramar till min underbar vän Rebecka. *tänker på dig*



Hej hej... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0