Upplärningen på lab..

Ja.. är på upplärning på drift lab nu i 3 veckor. De är verkligen intressant jobb. Många prover som ska tas och ganska ofta. Rutinproverna ska tas varnnan timme och sen är de efter rast, när de är sortbyte, tankbyte osv. Skriva in alla provsvaren i LM. En himla massa att hålla reda på. Men kul är de.. =) lär mig en massa nya saker som man inte visste fanns.. hihi.
Lena som lär upp mig är jätte gullig och är duktig på att lära ut på ett bra sätt.
Gör de mesta proverna själv nu.. på bara 3:de dagen, så de är mycket bra säger hon.
Så jag går runt i vita byxor och vitrock nu.. =) Lite coolt va? *L*´
Efter dessa veckor ska ja vara så gott som fullärd säger dom. Så om d eär någon som är sjuk eller om någon ska vara ledig så ska ja hoppa in. Men de bästa är att om någon ska vara ledig så får ja komma veckan före och uppdatera mig på alla maskiner osv, så ja kommer ihåg allt sen när ja ska ut. Man är helt själv nämligen när man jobbar där. 1 man per skift. Tur att lab ligger precis vid G2:an så de är bara att sticka ut huvudet om man känner sig pratsugen o så finns de ju självklart rasten.
Så vi får se hur de går men just nu så känns som om de kommer att gå kanon bra.. =)
De trista är ju att man jobbar 3 skift, slutar 12.00 på fredag men börjar 21.30 på söndag kväll till 06.00.. så de är natt vecka snart =( Man ska sova på nätterna inte jobba.. *bläää* Men men de e ju stålar iaf. =)

På fredag dra ja och Jimmy till Sthlm och kollar på en Audi A4 -97 som vi har hittat på blocket. Så förhoppningsvis så köper vi den, vi behöver verkligen en större bil.
Så ni vet ingen som vill köpa en Skoda Felicia??? ;)

Nää.. börja med maten kanske..?

Hej hej så länge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0